[]

Antalyadan arabayla çıksam yola

Konyaaltından çıkış yapsam göynük, kemer, tekirova vs ilerisi için nereleri önerirsiniz? Daha uzağona gitmedim buraların. Şöyle güzel yerlerde rakı içeyim, sokaklarında gezip yerel yemekler yiyeyim falan istiyorum. 3 günlük iznim var, konaklamayı o gece nerdeysem orda yapacağım. Özellikle güzel, sakince, keyifle rakı içebileceğim mekanların olduğu yerler olsa. Google görsellerde çıkan yerler gibi.

Önerebileceğiniz bi rota var mı? Manavgat tarafından değil de, kemer tarafından çıkışa göre :)


 
adrasan derim
kaş derim
finike derim
  • liriamer  (27.06.17 03:19:55) 
Kesinlikle kas diyorum ben, oralara kadar uzan. Cok muhtesem dogal yerler bulursun zaten ondan sonra kaptir git yada gel. Belkide turkiyenin en guzel yerlerinden su kemer-kas arasi. Adeta cennet.


  • goodenuff  (27.06.17 05:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.