[]

Para ve Hayat

Hayatın yüzde 90 nı para değil mi ? Bu bir hakikat değil mi ?




 
para önemli ama %90 çok.


  • luchetti  (27.06.17 01:11:45) 
luchetti +1 tamam, önemli oldugu bir gercek ama %90 cok fazla. ondan once saglik var mesela, her seyden onemli. saglik sonrasinda da huzur gelir benim icin.


  • fraise  (27.06.17 01:14:07 ~ 01:14:18) 
Şu anki fakirlik derecen %90 olduğu için öyle geliyor. Her şeyin normal olsa emin ol %20yi bile cok görürdün. Yani sağlıgı olmayan birisi için sağlık %90dır.


  • funl  (27.06.17 01:15:00) 
Para her şey değildir, ama çok şeydir.


  • Carlito Brigante  (27.06.17 01:30:41) 
Yeterli para yoksa huzur, huzur olmayinca da bir yerden sonra en azindan ruh sagligi bozulabiliyor. Bircok hastaligin temeli psikolojik. Stres, geçim kaygısı vs.
Ölüm bile eşit gelmiyor bazen. Para olunca tedaviler, en iyi koşullarla iyilesiyor insanlar. Her zaman böyle degil tabi sağlık başta gelir ama ihtiyaç olunan kadar paraya sahip olmak %90 kadar olmasa da cok onemli.

  • aquarium  (27.06.17 01:53:53 ~ 02:11:38) 
sağlığın yerindeyse hayatın %100 ü paradır diyebiliriz.


  • yüzyıllık yalnızlık  (27.06.17 02:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.