[]

cati kati evleri

selamlar.

bu evler istisnasiz asiri mi isinir yazin? eski evlerde izolasyon falan hak getire zaten, orasi tamam fakat yenilerde nasil oluyor?

cati katinda oturmanin bedeli mi sicaklik yoksa yerine göre degisir mi?

tesekkürler.

 
Yok yav, bence fark yok.


  • kargn  (27.06.17 00:25:59) 
denizli'de 5 sene çatı katında yaşadım, bugüne kadar kendi evim de dahil aşırı ısınmayan çatı katı daireye rastlamadım. ısınmayanı var mıdır emin olamıyorum.

bir yaz sipariş ettiğim pizzayı getiren pizzacı "abla sen içerde nasıl oturuyosun burası ne halde böyle" diye diye acımıştı bana. ev 85 derece falandı zaten. gözümden bir damla yaş silip ödemeyi yaptım uğurladım kendisini. sonra baktım yaş değil termiş o. yine de çatı katının güzelliği başka
  • aslpls  (27.06.17 00:28:28) 
bizim ev çatı dubleks, haziran-eylül arası sadece yatmak için üste çıkıyorum. kışın da ısınması zor oluyor. ev yeni, bizimki öyle diğerlerini bilmem.


  • doxanikee  (27.06.17 00:30:33) 
tabii ki sıcak olur. sobaya en yakın olan kişi mi daha çok ısınır yoksa daha uzak olan kişi mi? ve bir de arada birileri varken onların arkasında olan mı?

işte bu yüzden çatı katı/en üst kat ucuzdur hep. yeni binalarda müteahhit paraya kıyarsa iyi bir yalıtım yaparsa diye giden bir silsileden sonra iyi bir yalıtım olur ama ben öyle birini tanımadım, tanıyamam da.

yani kirada ise çık. çünkü kışın da donacaksın. sözleşmen bitmese bile ihtarname verip 3 ay sonra çıkabilirsin evden. satın aldıysan sat.
  • chatinnn  (27.06.17 01:15:20) 
Biz de çatı katı dubleks dairede oturuyoruz.5-6 ay önce gayet iyi bir yalıtım yaptırdık. Şu an problem yok. Yukarıda arkadaşaların bahsettiği gibi tek problem yalıtım aksi takdirde gerçekten yaşanılmaz oluyor.


  • fikir iscisi65  (27.06.17 01:20:39) 
çatı dublekste oturuyoruz. yatak odası üst katta ama yaz gelince alt kata taşındık. bu arada evde çok iyi yalıtım var.


  • sta  (27.06.17 02:52:09) 
3 katlı evde en üst kat net bi şekilde aşırının aşırısı sıcak. teras kapısını açınca bildiğin rüzgar çıkıyo ani sıcaklık farkıyla oluşan hava akımından.

edit:yalıtım falan bilmiyorum ama ev yeni.
  • ghilleinthemist  (27.06.17 03:19:16 ~ 03:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.