[]

Plakçalarlar hakkında

İçerisindeki küçük DJ'i yaşatan fıjı fıjı severler,

çok pis plak işine giresim var. Mp3 falan yalan gibi. Plaklardan sakin ve eski şarkıları dinleyip tribe girmek istiyorum ancak plakçalarlar hakkında hiçbir fikrim yok.

araştırdım ama bir sürü marka var (e normal tabii) hepsi iyi duruyor.

niyetim dj'liğe falan soyunmak değil, takacağım plağı sakin sakin dinleyeceğim.

stanton'lar var, technics'ler var ne bileyim gemini var mesela. hiçbiri tanıdık değil markaların bana, müzikle ilgileniyor olsamda.

şöyle kaliteli ve basit bir marka model tavsiyesinde bulunsanız ne güzel olur diye düşündüm.

teşekkürler

konum: Almanya, marka model gırla.

 
söylediğin markalar zaten en iyisi


  • yol yemek ssg  (17.01.10 03:05:32) 
Dual


  • sourlemonade  (17.01.10 09:31:40) 
cok gicir pikaplarda soyle bir sorun olabiliyor: eski, azcik yipranmis bir plak caldiginizda, zirt pirt atliyor. o nedenle alacaginiz zaman yaninizda bir tane de eski, yipranmis bir plak goturun ve aletin performansini dinleyin.

aslinda olay pikaptan ziyade amfide bitiyor. (ses kalitesi babinda) hali hazirda bir amfin varsa, pikaba uyumlu mu diye bir sor.son model pikaplardaki durumu bilmiyorum ama benim 5+1 bagladigim amfi pikabi calmiyor. pikap icin 'phono' cikisli baska bir amfim var.
yillarca dual'lerim oldu, son pikabim panasonic. mes'uduz. yani DJ'lik bakimindan ucup kacmayacaksan herhangi birini alabilirsin bence ama dedigim gibi amfi kismini asil bir arastir.
  • pyro clustic flow  (17.01.10 10:10:25 ~ 22:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.