[]

Silivri ( kınalı ) ulaşım

Bakırköy'den Silivri Kınalı'ya nasıl gidilir ? Kınalı Silivri merkezin biraz ilerisinde. Bu Yenibosna'dan kalkan otobüsler Kınalı'dan geçiyor mu yoksa son durakları daha önce mi bitiyor ? Veya başka bir yol var mıdır gidilebilecek ?

Teşekkürler.


 
yenibosnadan silivri otobusleriyle silivri otogarina kadar gidersiniz. ordan da kinalidan gecen minibuslere bineceksiniz. bunun disinda istanbul seyahatin tekirdag otobusu kinali sapagindan geciyor mesela. ama daha bugun sordum hic yer yok dedi o taraftaki otobuslerde.


  • pide  (26.06.17 22:56:54) 
Teşekkürler. İstanbul seyehatin tekirdağ otobüsleri nereden kalkıyor ? O da Yenibosna'dan mı ? Ben erken saatte gideceğim belki bulurum, şansımı denerim.


  • messor  (26.06.17 23:00:15) 
yok onlar esenler otogarindan kalkiyor. yine de telefonla teyit alin bence. cilgin kalabalik vardi bugun. yarin hele bayramin son gunu.


  • pide  (26.06.17 23:03:49) 
İnternet sitelerinden baktım şimdi, otobüsler boş yarın için yer var. Ama güzergah paylaşmamışlar tam emin olamadım geçer mi gideceğim yerden. Tamam teşekkürler.


  • messor  (26.06.17 23:10:13) 
su sekilde de yapabilirsiniz. istanbul seyahatle silivri'ye gelirsiniz. tem'den olacagi icin trafik e5e gore daha az olabilir (emin degilim). silivri otogardan da yine kinali minibusune binersiniz. ikisi de ayni yolu kullanacak nasilsa.


  • pide  (26.06.17 23:13:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.