[]

İstanbul Bahçelievler'de hangi semtte kalmalıyım?

Bahçelievler'den maksimum 1000 tl'ye ev tutacağım. Bu ilçeyi hiç bilmiyorum. Düzgün, sorunsuz, ulaşım açısından sıkıntı olmayacak, gece dışarı çıkınca/eve gelince kötü gözle bakılmayacak bir semt arıyorum (çok şey istiyorum biliyorum). Nereleri önerirsiniz?


Bir de yüksek girişte olan evler rutubet yapar mı? :(

 
incirli ömür plaza'nın arka tarafları. ulaşımı kolay denebilir, her şeyin durağına yakın otobüs metrobüs vs. gece çıkınca / geç gelince kötü gözle bakılmaz, bakan olursa da çağırırsın gelirim döveriz, ben de oralarda oturuyorum.


  • treize  (26.06.17 17:36:18) 
Çok teşekkür ediyorum, bulaşan olursa ilk sizi çağırıcam :)


  • gaffer  (26.06.17 17:53:26) 
incirli - bahçelievler metrobüs durağı tarafı güzeldir, soğanlı tarafına geçmemek şartıyla yayla ve basınsitesine de bakabilirsiniz ama kiralar uçuk epey, belki 1+1 ya da eski bina bulabilirsiniz.

rutubet yüksek giriş'te eğer bina rutubet yapıyorsa olur, yüksek giriş olduğundan değil bence.
  • yaraticinick  (26.06.17 18:01:16) 
oralarda 1000 tl kiraya ev bulunabiliyorsa iyi yerler tabii.


  • bohr atom modeli  (26.06.17 18:30:51) 
Yayla iyidir ama 1000 tl bulmakta zorlanabilirsin. Oralar çok değişken mekanlar. Binayı seçmeden önce iyice araştır apartmandakileri. Rahatsız etmeyecek insanları seç.


  • fragile lady  (26.06.17 18:36:29) 
Ömürün çevresi ve Çalışlar caddesine bağlı sokaklara bakılabilir ama o bütçeyle zor ne yazık ki.


  • reactionic  (26.06.17 18:59:28) 
Elbette Ömür Arkası - Çalışlar civarı ancak Basın sitesi mevki / Migros kısımları da fiyat performans açısından faydalı olabilir. Gece gündüz konusunda kimsenin sıkıntı yaratacağı bir yer değildir, belki Soğanlı'nın alt kısımları hariç.


  • oxygene  (26.06.17 21:02:18) 
herkes belirtmis, o fiyatlara sanirim bahcelievlerin ici ve iyi olan yerleri zor.

ben yaylanin bahceli nizam evlerini cok severim. cocuklugum oralarda gecti. ömürün arkalarida oldukca güzel, 500. yil bulvari cok güzel hatta.

o degilde ne kadar bahcelievlerli varmis buralarda.
  • kurnaz  (26.06.17 21:59:09) 
herkes incirli ömür plaza filan yazmış ama oralarda 1000 liraya ev bulmak imkansız. nispeten daha uygun ve ulaşımı güzel mahalle olarak siyavuşpaşayı tavsiye ederim. 2 sene yaşadım orda, bi sıkıntı olmamıştı.
rutubet olayı eve bağlı biraz. benim oturduğum ev 1. kattı ve öyle bi sıkıntısı yoktu misal.

  • anily  (26.06.17 22:26:52) 
O paraya ancak Siyavus Paşa veya soğanlı mahallelerinde bulabilirsin. Siyavus Paşa Mahallesi nde yayla Camii civarı belki bulabilirsin. Ama diğer türlü ömür, incirli, Bahçelievler bahçeli nizam imkansız.


  • emfuzi  (27.06.17 00:36:02) 
Galiba geçinebilmek için gece taksiye çıkmam gerekecek. Teşekkür ediyorum herkese.


  • gaffer  (27.06.17 17:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.