[]

FM 2017 alsam mı?

Bayadır FM oynamadım, bilgisayarda kasıyordu falan. Şimdi indirime girmiş 34 lira, yeni de bilgisayar aldım. Sizce alıp biraz oynasam mı yoksa zaman kaybı mı dersiniz?

En son 2015'i alıp 10 saat oynayıp bırakmışım kastığı için. Öncekileri deli gibi oynuyodum ama.


 
Ben ilk ciktigi aralar almistim 75lira mi neydi. (Steam degil de baska bi yerde indirime girmisti) 200-300 saat oynamisimdir sanirim
Aimdi transfer donemi, yeni oyuncular falan gelecek takimlara, ben olsma almazdim :( iki uc ay oynayabileceksin oyunu.

  • fakyoras  (26.06.17 14:45:28) 
olaya bence 2-3 ay diye bakmamak lazım. 34 lira gayet iyi fiyat. ben de düşündüm ama pc kaldırır mı emin olamadım. yıllardır oynamam ben çocukken cm 2004 oynardım. bu aralar arkadaşlar çok oynuyo fm17 yi ordan özendim ama pc şartları malum. sizin pc yeniyse para da varsa 34 tl yi ona yatırabilirim komaz diyosan göm gitsin. zaten steam e alınan oyunların 2-3 ü aktif oynanıyo. bende injustice var medieval chivalry var o kadar oynamıyorum tek cs go. fm17 aktif olarak oynanabilecek bi oyun. bi de deli gibi oynuyodum ekseninde bi eğiliminiz varsa bence sizin için güzel bi alışveriş


  • error522  (26.06.17 15:10:00) 
Yok be 2018 kasımdan önce çıkmaz diye düşünüyorum ben. Ki zaten öyle çıktığı gün alacak halde olacağımı da sanmıyorum. Biraz oynayasım var sadece.


  • noluyo yaa  (26.06.17 15:10:00) 
@error, valla abi steam'de bakıyorum şimdi FM 2012'yi 2bin küsür saat oynamışım, sen hesap et zamanında ne kadar oynadığımı.


  • noluyo yaa  (26.06.17 15:11:08) 
keisnlikle 2-3 ay oynayabileceğiniz bir oyun değil sebebi de editör yardımıyla kadroları en güncel hale getirebilme şansınız. ayrıca duyduğum kadarıyla sezon başı bir güncellemeyle kadrolar da son haline gelecekmiş. ayrıca ben de satın aldım 2 gün önce. alma sebebim de 2019'a kadar beni bu oyunun idare edeceğiydi. editörle kadroları güncellemek gerçekten çok kolay. ayrıca dediğim gibi dışardan da güncellemeyle kadroları halledebilirsiniz ufak bir yamayla.


  • golgi aygıtı  (26.06.17 15:29:24) 
pek birakicagini sanmiyorum. sosyal medya olayi renk katmis. ben sosyal medya yuzunden baski altina giriyorum bazen. taraftar yildiz istiyor ben hic taninmamis oyuncu alinca bildigin sovuyorlar.


  • termostad  (26.06.17 22:05:21) 
ben tavsiye ederim şahsen. en az 4-5 ay oynarsın. ben ilk çıktığında almıştım. 511 saat oynamışım şimdiye kadar. hala da oynuyorum. 2026 yılına geldim. her takım ayrı heyecan:)


  • nothing in my way  (26.06.17 22:15:41) 
Aldım beyler en sonunda. Bilgisayar gelsin de indirip oynicam inşalla :) Heyecan yaptım.


  • noluyo yaa  (26.06.17 22:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.