[]

maxi scooter sürücüleri buraya

merhaba

sym joyride200i alacağım bu hafta.
2015 model 26.000 km de 2015 model.
kavrama parçası ve bir kayışı yeni değiştirdiğini söyledi satıcı.
satıcı da yabancı değil.

7.000 liraya alıyorum.

bu motoru nasıl bilirsiniz? en fazla sahile inmelik kullanacağım şimdilik. lastikleri michelin falan.

fiyatı nasıl mesela sizce?

ilk defa scooter alacağım. liseden beri hayalim on yıllar geçti.

bugün yarım saat bir saat trafiğe kapalı alanda kullandım. güzel bir alet gibiydi.

tüm cevaplara tikler peşin.

tekeriniz düz bassın :)

 
fiyatta bi anormallik var gibi. fazla düşük sanki.

SYM iyidir, servisi fena değildir, sorun nispeten az çıkarır. Elbette bi yamaha, piaggio ya da honda değil ama keyif ve konfor verir diye düşünüyorum.

Genel anlamda iyi lakin kendi özeline odaklanıp çılgın bir SYM ustasına 250 TL vereceğini söyleyip baktırmanı şiddetle tavsiye ederim.
  • jadle  (26.06.17 03:10:57) 
@jadle

bence joymax 250 ile karıştırıyorsun. joyride'ın piyasası bu şekilde. bi de sırf kontrol için 250 TL de çok fazla.

sorunun cevabına gelince, almışken joymax al derim.
  • yukselen gunes evi  (26.06.17 03:22:41 ~ 03:23:14) 
Ben ayak koyma yeri dümdüz olan scooter'ları sevmiyorum. Ucuz gösteriyor. Yeni model joyride'larda abs var, bunda da var mı?

Almaya karar verdikten sonra tramer kaydına da bak. Hasar kaydı olan aracı satarken zorlanırsın.
  • yirmisantim  (26.06.17 03:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.