[]

Gümüş dünyanın en sağlıklı ilacı imiş doğru mu?

Merhabalar internette okudum. Gümüş elementi çok sağlıklıymış ve çok ciddi hastalıklara iyi geliyor ve iyileştiriyormuş. Hatta kara veba salgınından sadece çingeneler kurtulmuş. Çünkü gümüşü eritip ilaç olarak almışlar. İlaç firmaları gümüşü piyasadan silmiş çünkü ilaç satamaz duruma gelmişler.

Şehir efsanesi mi gerçek mi?


 
evet tamamen gerçek, bilim falan da yalan hep. huzur cehalette.


  • christopher nolan  (25.06.17 23:35:17) 
Yahu agir metal bu nasil saglikli olabilir.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (25.06.17 23:36:26) 
Bence erit de ic bakalim (not: yapma sakin seninle alay ediyorum, inanabilecegini dusundum saka yaptiktan sonra).


  • Traveller  (25.06.17 23:38:41) 
şimdi okuduğun o metindeki bütün gümüş kelimelerini inek boku ile değiştir; okunduğunda hiçbir farklılık hissettirmiyorsa yani gümüşe has gümüşün neden sağlıklı olduğuna dair herhangi bir sebep ve dayanak sunmadan anlatılmış bir metinse bunu neden inanılabilir bulduğunu sorgulamanı tavsiye ederim.


  • neseranni  (25.06.17 23:41:20 ~ 23:42:42) 
Evet doğru.
Günde yarım çay bardağı içiyorum hergün.

  • mahone  (25.06.17 23:41:25) 
  • kobuzchu kiz  (25.06.17 23:41:31) 
Gümüş nitrat yeni doğanlarda gonokok enfeksiyonu için damla şeklinde kullanılmaktaymış ancak bunun dışında hiçbir şekilde gümüşe maruziyet sağlıklı değil. Uzun dönemli toksikoloji raporları internette mevcut, gümüşe maruziyette ufak dozlarda ilk olarak dokularda ve cildinizde metalik birikmesi olacak ve cilt renginiz değişecek ve yazıldığı üzere metalik bir renk alacaktır. Bu gümüş zehirlenmesinin ilk belirtisidir. Ancak öyle eritip içmelerde filan direkt beyin hasarı, ölüm bile olabilir. Yer altı kaynağı, içme sularından gümüş oranları kontrol edilir, fabrika işçilerinin vs soluduğu gümüş oranları denetlenir.

www.atsdr.cdc.gov
  • neferkitty  (26.06.17 00:02:30 ~ 00:13:26) 
tabi lan ic manyak misin?

bu adam da senin gibi dusunup icmis ce sirinbaba ya donmus


youtu.be


acikcasi ben bilim yerine boyle alternatif tip adi altinda hurafeleri tercih edenleri destekliyorum; cehaletlerinin bedelini hep sağlıklarini hem de paralarini kaybederek oduyorlar
  • scars dont fade  (26.06.17 01:01:38) 
Silverdin krem de gümüş içeriyor. Gümüş içeren bandajlar da mevcut. Antimikrobiyal özellikleri de biliniyor. İlaç firmaları gümüşü saklamıyor, aksine avuç içi kadar gümüşlü bandajı dünyanın parasına satıyor. Onedio'da yazmışlar element patentlenemediği için saklıyorlarmış da bilmemneymiş. Gümüş-Ekşiduyurat diye tuzunu yaparsın veya kontrollü salınımlı tablet yaparsın yine patente başvurursun. Satamıyorlar çünkü içmek yutmak zararlı. Dışarıdan sürebileceğin güvenli formlarını zaten yapıyorlar.


  • Lim5  (26.06.17 01:12:01) 
100 yıl önce için evet. şu an bildiğimiz antibiyotikler yokken belki en iyi ve az zararlı antibakteriyel maddeydi gümüş.


  • orpheus  (26.06.17 01:42:34) 
buyur burdan al:
www.ebay.co.uk

  • late viper  (26.06.17 02:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.