[]

tetradox hk. (yemek boruma iyi gelecek oneriler istiyorum)

bu antibiyotigi kullaniyorum ve ucuncu gunumdeyim fakat pek meshur olan yemek borusunda hasar yaratma durumu bende de basladi. ne yapmaliyim? yarin doktora soracagim fakat su anki agriyi gecirmek adina ne yapabilecegimi soyleyebilecek olan varsa beni cok sevindirir. tesekkurler




 
bol bol su ile içeceksin. bildiğim başka yolu yok.


  • doxanikee  (25.06.17 00:38:26) 
@doxanikee tesekkur ederim cok. evet onu duymustum ve ayrica ictikten sonra yatmayin deniyor bir saat kadar. her seyi dikkatlice uyguluyorum ama goguz agrisi cok sinir bozmaya basladi.


  • hopeless  (25.06.17 00:40:42) 
İçtikyen sonra uzanmak yatmak yok. Umarım çabuk geçer. Kardeşimde de olmuştu 15 gün yemek yiyemedi :(


  • curukturpkokusu  (25.06.17 13:17:46) 
Yemeklerden hemen sonra yutma. Biraz bekle. Ayrıca 2-3 bardak suyla yut ve curukturpkokusu'nun dediği gibi hemen uzanma. Yuttuktan en az 1-1 buçuk saat sonra yat.

Bu arada bu ilacı aldığın süre zarfından süt ve süt ürünlerini fazla tüketme. Geçmiş olsun.
  • i m cool with that  (25.06.17 13:20:30 ~ 13:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.