[]

Açık dünyalı oyun tavsiyesi

Şöyle bol bol yan görev olan, oyunu %100 tamamlamak için kasarken ana göreve harcadığım süre toplam sürenin 10'da biri kadar falan olacağı, haritada sırf bi sandık açmak için dağ bayır dolaşacağım tarzda oyun tavsiyesi arıyorum. Bu tarzda baya oyun oynadığım için bilmediğim var mıdır diye soru bu aslında. Oynadıklarım:

-Assassin's Creed serisi tüm oyunlar
-Far Cry 3 & 4(Primal'ı bi ara alacağım, 2 de sanırım bu tarz ama baya eski
onu oynar mıyım bilmiyorum)
-Witcher serisi tüm oyunlar
-Batman Arkham Knight hariç diğer oyunlar, Knight'ı bi ara oynayacağım
-Tomb Raider(Rise of Tomb Raider da aklımda, bu indirim döneminde almazsam bi dahakine kesin alırım)
-Sleeping Dogs
-Elder Scrolls V: Skyrim(bunu az kalsın unutuyodum, tam göndermeden aklıma geldi. Serinin eski oyunlarını oynamadım ve maalesef oynamam büyük olasılıkla)

Şu an aklıma gelen bunlar var ama başka da vardır kesin diye düşünüyorum oynadığım. Bunlar haricinde Watch Dogs'un ilk oyunu var bende ama baya uğraştım bir türlü ısınamadım oyuna. Oyunun kendisi çok güzel gibi ama sanırım modern şehir imajı beni pek sarmıyor. GTA'yı da sevmiyorum pek sanırım aynı sebepten dolayı. Hiç sevdiğim bi seri değil yani genel olarak GTA. L.A. Noire tam bu tarz mı bilmiyorum ama onu da biraz oynayıp bırakmıştım ki çok ilgi çekici gelmişti bana.

Neyse bu tarz açık dünyada binbir çeşit yan görev ve eşya toplayıp gezebileceğim başka hangi oyunlar var? Mesela bu indirimde shadow of mordor aldım bu tarz bi oyun mu o?(Evet tam nasıl bilmeden aldım umarım bu tarzdır.)

Ha yine son anda aklıma geldi Borderlands'i de biraz oynamıştım ama sarmamıştı. Belki ilerde oynarım ama şu an aradığım oyun o da değil yani.

 
Açık oyun tanımına %100 uymasa da Dishonored. 2yi oynamadım ama şehir olarak 1 baya güzeldi.


  • bartman  (25.06.17 00:28:26) 
dishonored'ı oynadım baya da severim de tam açık dünya olmadığı için yazmadım. 2'yi oynamadım ben de henüz.


  • nundu  (25.06.17 00:30:49) 
Falloutlar öyle değil mi oynamadım pek ama.
Shadow of mordor hep aynı şeyleri yapıyorsun diye epey eleştirilmiş ben de aldım 2adet kardeşim beğenmedi pek. Ac+batman+witcherdan çalıp yapmışlar o da tam olamamış dedi. Bugün bi saat oynadım bence güzeldi ama tekrar edecek olması pek hoşuma gitmiyor boş zamanımda bitireceğim ama.

La noirede yan hikaye çok yoktu sanırım çok oldu oynayalı.
Mafialar olabilir yan hikayesi var mıydı hatırlamıyorum ama başıboş gezebiliyordun.
  • bass solo take one  (25.06.17 01:22:51 ~ 01:24:13) 
mafia aklımdaydı bak sayarken unutmuşum, 1'i ya baya oynamıştım ya da bitirmiştim tam hatırlamıyorum ama çok ilgimi çekmemişti galiba çünkü genel olarak mafya temasını çok sevmem.

fallout'a biraz mesafeliyim ya, bi de bi oyununda motion sickness yaşamıştım çok alakasız bi şekilde belki ilerde tekrar şans veririm ama aklımda olsun bu teşekkürler

shadow of mordor eğer dediğin gibiyse tam aradığım oyun, zaten ekşide de bunları yazmışlar biraz baktım demin de, ac en sevdiğim oyun serisi ki batman de öyle. baya eğleneceğim gibi duruyor. tekrar işi çok sıkmaz beni zaten eşya toplamayı falan sevdiğim için tekrar pek yormuyor
  • nundu  (25.06.17 01:27:28) 
Dishonored 2 cok guzel oyun ama acik dünya degil. Sleeping dogs iyi degil. Az once ps4te rise of tomb raider senaryoyu bitirdim. Gerçekten de bi sandik icin deli gibi aranip durursun koca haritada. Tomb raider 1den beri lara fanı olarak pek begendim.

No man's sky???
  • prompter  (25.06.17 03:16:23) 
@prompter sleeping dogs'u beğenmiştim ben çok da kötü değildi. dishonored 2'nin de açık dünya olmadığını biliyorum, rise of tomb raider'ı muhtemelen bi dahaki indirimde alcam bu ay baya doldurdum gibi kotayı :(


  • nundu  (25.06.17 03:19:05) 
Metal Gear Solid The Phantom Pain kesinlikle!

Pişman olmazsın.
  • zseak  (25.06.17 10:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.