[]

yatay geçiş başvurusu yapayım mı?

9 eylül'de okuyorum, ege'ye başvuru yapsam mı çok kararsızım. başvuru için izmir'e gitmek, ingilizce sınavına girmek gerekiyor, bir de kabul edilirse-ki zaten zormuş- uyum sağlamak, kalacak yeni yer bulmak çok sıkıntılı olur mu, yoksa değer mi? bölümüm psikoloji ve ege'de daha köklü bölüm.




 
yapın kesinlikle, ama ege khk ile boşaltılan, nuri bilgenin kaybı, melek göregenlinin gidişiyle mutsuzlaşan bir yer, onu da düşünün.
yurtdışına başvurma ihtimaliniz olacaksa master için dokuz eylülde kalmanız daha mantıklı onu da düşünün.

  • kullanıcıadımbuolsun  (24.06.17 23:51:37) 
ben iü de okuyorum. bıktım istanbuldan olabiliyosa değiştirelim :))


  • error522  (24.06.17 23:58:28) 
kabul edilmek zor diye kim söyledi bilmiyorum ama bence zor falan değil, üstelik ders sayma açısından da çok adaletli bir okul olduğunu söyleyebilirim, mesela benim 2 dersim sayılmadı ama 2 dersten de muaftım kimseden geri kalmadım. bence yap ben ege'ye geçtiğim için pişman olmadım, uyum sorunu falan da yaşayacağını sanmıyorum. tınaztepe yolu da çekilmez o kadar sene trafik vs...
barınma sorununu bilemem tabi ama pek çok yurt var çevrede, ev arkadaşı arayan olur illa ki.

  • lesfeuillesmortes  (25.06.17 14:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.