[]

akar ve mite alerjisi için yastık veya kılıfı tavsiyesi

alerjik rinitimden dolayı akar ve miteler ciddi anlamda hayatımı olumsuz etkiliyorlar. bunun için anti alerjik yastık, yorgan kılıfı ya da ipek yastık veya yorgan takımı almayı düşünüyorum. ipek olanlar baya pahalı. ipek yastık ve yorgan satan siteler ipeğin içindeki bir maddeden dolayı içinde mite barınamayacağını iddia ediyorlar. eğer yastık veya yorgan kılıfı alırsam bir nevi yastık içerisindeki akarların bana ulaşmasını engelleyeceğim fakat yine yastık kılıfı üzerinde zamanla akar oluşma durumundan dolayı her hafta yıkamam gerekecek. sizce kılıf almak işimi direkt görür mü ipek yastık ve yorgan alarak paramı boşuna mı harcıyorum?




 
uzun zamandır alerjik rinit ile muzdarip biri olarak;anti alerjik yorgan,yastık vs. hepsini denedim ancak hiçbiri rahat değildi,üstelik pek etki de etmedi ayrıca çok pahalılar da.Benim önerim anti-mite ilaçları, piyasada artık bolca bulunuyor,yatak veya yastığa bu kadar para vermek yerine 15 günde bir bu tür ilaçları kullanmak daha mantıklı geliyor en azından mali açıdan.


  • maceraperens  (24.06.17 23:23:06) 
merak ettim aşı tedavisine başladınız mı acaba? ben 4-5 aydır aşı tedavisi + 3-4 günde bir yastık kılıfı değiştirme ile neredeyse hiç alerji olmadım.doktoruma göre aşı tedavisinin cevap vermesi daha sonra olacakmış ama bilemiyorum.


  • valkin rockefeller  (24.06.17 23:44:31) 
@valkin rockefeller hayır aşı tedavisine henüz başlamadım. o kadar doktora gittim, hiçbirisi de aşı vermedi fakat hep ilaç verdi. ilaçlar da sürekli uyuttuğu için çok büyük sıkıntı. aşı tedavisinin uygulandığını son doktorumdan öğrendim. yakın zamanda tekrar dile getiricem.


  • duyurunun bug'ı  (25.06.17 02:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.