[]

Kars'ta Ne Yapilir?

Is dolayisiyla suan Kars'tayim. Bayram haftasi da burada olacagim ve yalnizim. Simdiden acayip bunaldim afakanlar basiyor aksama kadar. Sehir merkezinde kaliyorum. Ne yapilir ne yenip ne icilir bu memlekette?




 
Ogretmenevinin yaninda kars evi diye bir yer var. Tum yemekleri harika. Su an mevsimi degil fakat eger menude varsa orada kaz eti yemenizi oneririm. Ayrica kars kalesinde oturmak da guzeldir.


  • nax  (24.06.17 15:33:44) 
Kaz etiiii


  • jihat  (24.06.17 15:38:15) 
Selamlar,

Karsta askerlik yapmış bir birey olarak cumhuriyet caddesini şöyle güzelce bir gezin, rus yapıtlarını inceleyin, onun dışında kale var. pek bir şey yok açıkçası. aslında köyleri güzeldir, lakin tek başına biraz sıkıntı olabilir. bol bol asker göreceksiniz bayram dolayısı ile :)

Kızları da güzeldir bu arada, gelirken kaşar ve bal alıp da gelin bari..

iyi gezmeler.
  • st curse  (24.06.17 16:13:50) 
Kamere git yemek yemeye çok çok daha güzel yazılanlardan. Ben kaz etini sevmedim gerek de yok bemce zaten mevsimi de değildir şu an. Kaleye çıkılır. Sokakları gezilir eski binalar görülür özellikle eski valiliğin o taraflar. Kalenin arkasında katerina oteli var orada bi çay içilir kars çayının kenarında. Cheltikov otel var yine içini dolaştırabiliyorlar eski ruslardan kalma bi yapı yine. Çıldır ve ani var çevrede bu saatten sonra zor olur ama.


  • bass solo take one  (24.06.17 17:21:32) 
Kars Kalesi'nde çay iç mutlaka. Çok sessiz bir yer. Bir de Havariler Kilisesi'ni görebilirsin.


  • dissendium  (24.06.17 18:58:58) 
Ben de iş sebebiyle bulundum bir çok kere. Yapılabilecek fazla bir şey YÖK.

Kars kaz evinde kaz Eti ye.
Ani harabelerini gezebilirsin
Şehir merkezini zaten bir saatte gezersin. Umarım kaldığın otel düzgündür genelde zamanını orda geçirmen gerekecek. Aksam erkenden herkes evine dönüyor. Sokaklar bomboş. Gerçi bu söylediğim kış ayları için oöyle umarım havalar iyi olduğu için erkenden sessiz bir şehir olmuyordur.
  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (24.06.17 19:33:36) 
Ogretmenevinin tam karsisnda ev var santiye baabinda orada kaliyorum fakat yalnizim. Sehir merkezi harbiden bi saat icinde bitti sfdgsh. Tesekkurler tavsiyeler icin


  • hailtothethief  (24.06.17 22:31:18) 
ani harabeleri gidip görülmeli mutlaka.


  • vacigok  (24.06.17 23:04:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.