[]

Bankadan Döviz çekmek hakkında içinden çıkamadığım bir durum

Herkese merhaba,

Pazartesi günü Almanya'ya gidiyorum. Banka hesabımda (Yapıkredi) orada harcayacağım bir miktar Euro var fakat bugün parayı bankadan çekmeyi unuttum.

Dolayısıyla şu anda çulsuzum. Pazartesi sabah çekerim diyordum, bayram olduğunu komple unutmuşum. Euro atm'si buldum fakat günlük limiti çok düşük anladığım kadarıyla.

İlk sorum Yapı Kredinin günlük para çekme limiti ne kadar? Döviz için ne kadar? Bilenler varsa aydınlatabilirse sevinirim. İkincisi de benim yerimde olsanız ne yapardınız. Param var ama çekemiyorum, orada da çulsuz kalıcam. Şimdiden teşekkürler.

 
bulunduğun yerde olan avmlerin içinde yapı kredi şubesi var mı diye bir bak. yarın açık olurlar. gidip rahatla ordan çekersin.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (24.06.17 03:19:53) 
yapı kredi mobil uygulamasını indirip paranı tl'ye çevirip direkt oradan çekebilirsin ama 2 defa kur farkından zarara uğrarsın. direkt döviz çekebilir misin bilmiyorum ama sanmıyorum direkt döviz çekebileceğini. yine de bir dene.

edit: ben de yapıkredi'de euro hesabımda euro ile gittim oradan anlaşmalı bankadan çekerim direkt diye(sivrisinek'in attığı liste) ancak çekemedim direkt olarak euro tl'ye çevirip öyle çekmem gerekiyordu.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.06.17 03:20:10 ~ 03:34:21) 
kartını burada bırak. başka bir yapıkredi atm kartı varsa tanıdıkta vs. onu al git. o euro miktarı kadar ya da istediğin kadar tl yüklesin.

orada hypovereisbank'tan çekersin euro olarak ve sadece tl'den euro'ya çevirmiş olur.

gelince sen çeker verirsin borcunu.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (24.06.17 12:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.