[]

Gece oynamalik korku oyunu ve platform oyunlari ariyorum

Bayadir oyun oynamiyorum, biraz bos vaktim var ve gece oynamalik alta sictiracak korku oyununlari ariyorum.

birde platform oyunlarini seviyorum, hani boyle mario tarzi, metal slug tarzi.

hazir steam'de summer sale varken bir el atin be :)

 
Little nightmare


  • tsubasa  (24.06.17 00:19:23) 
Korku olarak resident evil 7 var-yanlış hatırlamıyorsam 7 idi- Türk yapımı no 70 var.
Platform da trine serisi harikadır. Boş zamanlarda o dünyada gezmek müthiş bir his veriyor bana. Masal gibi dünyası ve anlatımı. Ayrıca fiyatı da baya düşmüş olmalı. Onun haricinde shank vardı o da çok iyidir. 2 oyunu var sanırım onun da. Onu da tavsiye ederim.

  • virvirvir virvirvir  (24.06.17 00:36:34 ~ 00:37:59) 
Oynamadiysaniz Outlast 1/2, Slender, Amnesia (sonuncusu biraz eski ama hala scirtmali bence) Hepsi de baya indirimde su an. Bunlar boyle silahsiz sopasiz dolanip yaratiklardan vs kacarak hayatta kalmaya calistigimiz full korku oyunlari.
Yok ben hepten korku istemiyorum, azicik saga sola ates etcem ama yine hafiften gerileyim de derseniz Resident Evil 6/7, Alan Wake veya Last Of Us oynayabilirsiniz.

  • aferin cok iyi dusunmussun  (24.06.17 03:02:04) 
Outlast 2 diyorum başka birşey demiyorum


  • gozu acik sevisen yahudi  (24.06.17 09:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.