[]

Bronz teni nasıl elde ediyorlar?

Merhaba

Bazı insanların bronz ten renkleri çok yumuşak ve eşit yanmış şekilde. Tabiri caizse sütlü kahve renginde.

Bu tonu nasıl yakalıyorlar? Az faktörlü güneş kremi sürüp yanarak mı?

Saygılar

 
Hocam ben en son çikolata gibi yandığımda kaliteli bir bitkisel güneş yağı kullanmıştım. Kremler pek fayda etmiyor. Beyaz tenli biriyim ve ne zaman güneşe çıksam tavuk gibi kızarıyorum. Anca birkaç gün sonra koyulaşma başlıyor. Ama güneş yağı sürünce kısa sürede bronzlaşma oluyor. Bir de yanma işi denizde yüzerken daha iyi oluyor. Farkında olmadan her açıdan yanıyorsun. Şezlongda uzanıp yanmayı beklemeyi pek sağlıklı bulmuyorum.


  • dissendium  (23.06.17 22:54:20 ~ 22:56:22) 
hemen favorileyeyim.

benim tenim böyle olmuyor aşırı beyazlıktan ötürü. pembe hatta KIRMIZI oluyorum. belki sizinki de öyledir. sınırlı bronzlaşabileceğimizi düşünüyorum.

edit: aşağıdaki doğru söylüyor
  • yuvarlanantencereninkapagi  (23.06.17 23:00:01 ~ 23:14:03) 
cilt kanseri olmayı kabul ederek öncelikle. soruya cevap değil ama hatırlatmak istedim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.06.17 23:03:00) 
bahsettiğin kişiler zaten hafif buğday tenli kişiler. yani onların bronz olmayan halleri de öyle çok beyaz değil. e haliyle güneş altında da ciğer gibi yanmıyorlar. ciltleri buna uygun olduğu için güzelce bronzlaşıyorlar.

ha bir de cilt alt tonu sarı olanlar (pembe olanlara kıyasla) daha güzel bronzlaşıyor, en azından benim gözlemim bu yönde.
  • i m cool with that  (23.06.17 23:10:09 ~ 23:10:34) 
Solaryumla elde ediliyor genelde.


  • megalomaniac  (23.06.17 23:24:12) 
Tanning spray diye arat kim k falan öyle bronzlaştırıyor. Yoksa dön dön nereye kadar eşit olur bilemem.


  • fasulyek  (24.06.17 00:09:19) 
Cilt alt tonuyla ilgili. Ne sari ne pembe; olive alt tonlular mis gibi ve cabuk bronzlasiyor.


  • duru arsnova  (24.06.17 00:30:08) 
Tamamen cilt ile alakalı beni sittin sene güneşe koy bronzlaşamam leş bir görünüşüm olur.
Hala istiyorum derseniz solaryumu deneyin.düzenli aralıklarla gitmek gerek

  • cabiday  (24.06.17 00:34:52) 
Ben lancaster in tinted jelly sini kullaniyorum, sayesinde kizarmak yerine bronzlasiyorum. Cok beyaz tenliyim. Koruma faktoru de var hem.


Oyle cok esit ve parlak bronz olanlar baska seyler kullaniyor, vucuduu parlak gosterme spreyi filan bile var.
  • kuehles blondes  (24.06.17 01:34:39) 
Vilt alt tonu sıcak olanlr bronzlaşır, soğuk olanlar ve bazı nötrler kızarır. Ben de güneşe çıkınca bildiğin ızgara tava, cız bız gibi oluyorum, kıpkırmızı. Hayatımda bir kere beonzlaştım, onda da üç ay her gün akşam güneşinde güneşlendim. İşten çıkınca, 17:00 gibi açık havuza gidiyordum. 18:30'da kapanıyordu. Soğuk alt tonlu insanın güneşlenmesi birden değil, süreklilik isteyen bir iş.


  • aychovsky  (24.06.17 01:43:00) 
Esmerim, bu nedenle de uzun süre kalmazsam güneste, zaten kizarmiyorum, bronzlasiyorum. Aksamlari ve sabahin erken saatlerinde günes kremi sürmüyorum. Öglen kesinlikle krem kullaniyorum. Yanarsaniz, deri zarar görürse bronzlasma olmaz, her gün iyice nemlendirin, hindistancevizi yagi iyidir. Hem dogal günes kremi hem de nemlendirici.

Düsük faktörlü krem kullanmanizi önermem. Aksam saatlerinde, örnegin altidan sonra, hic sürmeyin kisa süreli günese cikiyorsaniz. Ama ögle vaktinde düsün faktörlü kremle güneslenmek hic saglikli bir secim olmaz.
  • buf-e kür  (24.06.17 14:35:32 ~ 14:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.