[]

KYK Borcu Vergi Dairesine Gitmiş

Selam Romalılar, kız arkadaşım yüksek lisansta, lisansı bir yıl uzamış ancak yüksek lisansa lisans bittiği gibi başladı, yani okul bittikten sonra hemen başladı ara verme durumu yok. Ancak Bugün kendisine "borcunuz var yapılandırın" diye Vergi Dairesinden mesaj geldi. KYK'ya gittiğinde 1 yıl uzattığı için böyle olduğunu ve Vergi Dairesine geçtiği için belgeler artık yapılacak bir şey olmadığını söylemişler. Ancak yönetmelikte uzatmaya dair herhangi bir şey okumadık biz, sadece 'yüksek lisans öğrenimine lisanstan sonra ara vermeden başlamak' diyor. Ne yapabiliriz bu konu hakkında?




 
ben de benzer bir durumda kalmıştım, ara vermeden ylisansa başladım ama lisansı uzattığım için erteleyemeyiz demişlerdi.


  • yonge and bloor  (23.06.17 15:31:36) 
bu arada geçen ay biten bir yapılandırma vardı, tekrar bir yapılandırma daha olucak sanırım, borcunu orda yapılandırabilir.


  • yonge and bloor  (23.06.17 15:34:47) 
yapılandıracaksa borcunu 7020 sayılı kanun çerçevesinde 30 haziran başvuru için son gün. internetten başvurabilir.

okul uzatmaları kyk'nın pek umrunda olmuyor.
  • montauq  (23.06.17 16:15:19) 
Yani yapılandıralım mı? Alternatif yapılacak bir şey yok mu? Bir de yapılandırın ne oluyor. Hani ödemesi çok mümkün değil şu an. Ertelenecek mi?


  • 3 atli 7 katli  (23.06.17 16:33:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.