[]

İtalya için airbnb güvenilir mi?

Temmuz sonu gibi eşim ve kardeşimle İtalya'ya gideceğim. Oteller pahalı gelicek. Airbnb ne kadar güvenilir? İtalya'da sıkıntı yaşar mıyız? Daha önceden giden tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 10 günlük eşimle otel rezervasyonlarım yaklaşık 750 euro tutuyor. Kardeşim gelince planlar karıştı daha uygun ama güvenilir kalınacak yerler arıyoruz.




 
floransa ( bir yerde) ve roma'da (2 farkli yerde) airbnb'de kaldik 3 kisi. venedikte de bir otelde.

roma'daki airbnb'ler pahali ve fotolardaki gibi cikmiyor, pisler ve ev sahiplerine guven olmuyor.

floransa icin kaldigim yeri sifir tereddutle tavsiye edebilirim. 3 kisi icin, 90 euro vermistik gunluk.
  • ubi dubium ibi libertas  (23.06.17 09:34:32) 
Şehir Roma ise
www.greenrooms.city
Bir hafta önce böyle bir B&B'de kaldık. İki kişilik oda fiyatı 60-65 euro. Odalarda özel banyo var, ortak kullanımlı mutfak mevcut, isterseniz kendi yemeğinizi pişirebilmeniz için. Hayatımda gördüğüm en temiz, en güzel otel/B&B idi. Sahipleri de çok tatlı, çok ilgili. Sizi tren istasyonunda karşılayıp otele getiriyorlar. Semt olarak da çok güzel bir yerde.
Bir de sahibiyle iletişime geçip konuşmuştum, booking.com'dan değil de kendi sitelerinden rezervasyon yaparsam kullanabileceğim %10'luk bir indirim kodu vermişti bana, düşünürseniz size o kodu da iletirim.
  • green knight  (27.06.17 01:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.