[]

1 Ay İçinde San Diego'ya Gelecek Olan? (kanser hastası için ilaç)

• Kanser hastası olan eşim ABD'de San Diego'da radyoterapi (ışın) tedavisi görmekte.

• Ağustos ortasına kadar daha buradayız.
• Her ihtimale karşı bir sürü farklı ilaç almıştık, tedarikli geldik ama kulak damlaları erkenden bitebiliriz. Bu yakın tarihlerde ( 1 ay içinde) San Diego'ya veya yakın bir yere gelecek olan var ise, gelirken bize birkaç ilaç getirebilir mi?

• Çünkü Türkiye'de 8-10 lira olan damlalar burada 300 dolar.
• Tekrar hatırlatayım, eşim burada kemoterapi tedavisi değil, ışın tedavisi oluyor. Lazım olan ilaç da basit sıradan kulak damlaları. kemoterapi ilacı falan değil.

• Buradan veya maille (depolayici et gmail com) iletişim kurarsanız sevinirim.
• Duyurumu sabitlerseniz çok güzel olur. Teşekkürler.

edit: nasıl olsa 1 ay vaktimiz var, bizimkiler alsa ve buraya kargolasa kaç liraya gelir? abd'ye kargo için tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı? bunun ucuz - mantıklı yolu nedir? iki tane kulak damlası...

Edit: doktor onay verdi zaten. Ayrıca kendim de doktorum. Muhteviyat konusunda sıkıntı yok.

 
öncelikle çok geçmiş olsun.

internet üzerinden tnt veya dhl'le iletişime geçip bilgi almayı deneseniz olur mu? önceden çalıştığım yerde evrak gibi şeyleri benzer fiyatlara yolluyorduk. zannediyorum 60$ gibi bir fiyata halledersiniz. anneniz babanız paketler, kurye gelir evden alır, bulunduğunuz adrese iletir. yine arkadaşlarınızdan rica etseniz ptt'ye gidip bir sorup fiyat alsalar çok daha makul fiyatlar çıkabilir. her halükarda 300$dan düşük çıkacaktır maliyeti. tabi inşallah san diego'ya giden biri bulunur da iyice masrafsız olur. tekrar çok geçmiş olsun.
  • evde liyakat kalmamis  (30.06.17 18:32:51) 
Mesaj attim size.

Turkiue den kargoyla gondermek zor. Fda onayi gerekir, eger bu ilaclarin abd ye girisinde kisitlama yoksa sik8nyi cikmaz. Hastanaye veya oradaki dhl, fedex gibi firnalara da bir sorun derim.
  • kint  (30.06.17 21:37:12) 
Ptt kargo ile gönder 80 tl ydi sanıyorum kargo bedeli.


  • kingsley  (01.07.17 07:02:25) 
thy hostes pilot olan bir tanıdık bulursanız aylık ucuş planlamaları çıkıyor san diego uçusunda olan birisine rica edebilir hızlıca ulaşabilirsiniz ilaca.


  • jamswety  (01.07.17 20:43:31) 
çok geçmiş olsun, eminim size yardım edebilecek birileri buradan bu talebinizi görebilecektir.


  • preldzic  (02.07.17 16:31:48) 
Mesajima cevap gelmedi buradan yazayim. ilacin ne oldugunu yazin, almasi sorun cikarmayacaksa alip yollayalim

edit: Halihazirda Amerika'da yasiyorum. Saglik sigortam da var, o acidan soruyorum.
Bir de muadili varsa, over the counter bir damla da bulunabilir.
  • yetersiz veri  (02.07.17 17:03:28 ~ 23:35:27) 
yetersiz veri +1 Eğer gümrük sorun çıkarmıyorsa biz buradan kargo ile gönderelim.


  • BuddyGuy  (02.07.17 18:43:07) 
Mesele cozulmediyse ben de gelirken yanimda tasiyip sonra usps'le size ulastirabilirim. Kargoda bozulma endisesi varsa Palo Alto'daki bir arkadastan da goturmesini rica edebilirim, ondan alirsiniz. (Ben east coast)


  • sendelemeden  (04.07.17 03:13:54) 
eğer türkiyede bir tanıdığınız varsa PTS kargo var uluslararası çalışan. 20 liraya ertesi gün teslimli evrak gönderiyorduk almanyaya. bu firmayla çalışan bir tanıdık gönderimi kısa sürede yapabilir diye düşünüyorum. çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.


  • KidLazer  (04.07.17 11:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.