[]

şu resmi duvara asmaya değer mi ve nasıl asarım?

duvar boş durmasın diye şunu assam mı sizce nasıl çok mu kötü? az önce kötü ışıkta flaşla çektim renkler biraz farklı çıkmış ama anlaşılıyor yine de ne diyorsunuz? bir de o etrafındaki çerçeve şu an yapışık değil resme onu neyle yapıştırabilirim? bir de bu yağlı boya yapılan tabloları biliyorsunuzdur bunu nasıl duvara asabilirim arkasında bir kanca vs yok.

edit: yoksa gidip rastgele hazır tablo almayı düşünüyorum.

i.hizliresim.com

 
bizim fikrimizin bir degeri yok aslinda, begendiyseniz asin, begenmediyseniz asmayin. begenmediyseniz icinizi sikacak ve ruh halinizi degistirecek sonucta.

ben rothko severim, posterini alacaktim, sonra baktim benim replika yapabilecegim seyler, tuval aldim boyalar vardi zaten, simdi bos zamanlarda mark rothkonun eserlerini yapiyorum kendimce, belki fikir olur bu.
  • kurnaz  (23.06.17 04:33:22) 
ben pek beğenmedim resmi ya. hoşuna giden bir şeyin posterini alıp çerçeveyi silikonla birleştirebilirsin, az maliyetli ama gözüne hoş gelen bir şey olur enazından. duvara monte etmek için de tablo askılığı diye bir aparat var hırdavatçılarda satılıyor, çiviyle monte ediliyor. yok uğraşmayayım dersen cırtcırtlı 3m bantlar da iş görür.


  • theseachange  (23.06.17 04:53:38) 
Kötü. Yeni ve güzel bir tablo al.


  • fragile lady  (23.06.17 08:13:42) 
İç açıcı bişeyler as, şeytanı falan çağırmak istemiyorsan.


  • hasmetizm 2046  (23.06.17 08:47:45) 
Şöyle söyleyeyim.
Bir kova boyayı alıp yere döksem, olasılıklar bütünü bir araya gelip bundan daha anlamlı ve daha göze hoş gelen bir tablo meydana getirirdi. Yani hatta o kadar kötü ki mesela sabah sabah sinirlendirdi beni. Kızdım şimdi. Bir resim bu kadar kötü olmamalı.

  • elf of darkness  (23.06.17 09:00:13) 
Asma.


  • i m cool with that  (23.06.17 11:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.