[]

Profesyonel düzeyde veri kurtarma şansı

Efendim, konu aslında başlıkta özetli fakat şöyle bir kez daha izah edeyim.

eksiduyu.ru adresinde bahsettiğim konu ile alakalı olarak, servis verilerin sorumluluğunun bende olduğunu söyleyerek neden format atıldığı sorusuna cevap vermekten kaçındı. Yaklaşık 1 TB'lık sabit diskin tamamı dolu gibiydi; her şeyi silmeleri hariç üzerine bir şey kurmamışlar neyse ki.

Google'ladım, karşıma birkaç yer çıktı fakat rastgele karşıma çıkan yerlere güvenmeden önce tecrübe eden kullanıcılardan fikir ya da öneri duymak istedim. Kurtarılması gereken veri boyutu ciddi anlamda fazla olduğu için kendi başıma, programlar vasıtasıyla yapabileceğimden emin değilim.

Ciddi olarak profesyonel nitelikte veri kurtarma yapabilecek bir kurum ya da kuruluş bilen, daha önce bunun gibi bir durumla karşılaşıp güzel sonuçlar elde eden var mıdır?

Ekleme yapayım: Şehir belirtmemişim, İstanbul içinde kendim de gidebileceğim bir yer olabilir. Ayrıca, güvenilebilecek bir yer olması kaydıyla şehir dışı da olabilir; hatta, kurnaz'ın önerisi üzerine söyleyeyim, belki yurt dışı bile olabilir.

 
buradaki sirketlerle temasa gecin.

support.wdc.com
  • kurnaz  (22.06.17 20:34:29) 
mydisk güzel. bir iki kez işim düştü verilerin çoğunu kurtardılar. kişisel fotoğrafların falanın filanın varsa kesinlikle değmeyecektir onu söyleyeyim. çok para istiyorlar çünkü. para edecek şeyler varsa girilebilir o topa.


  • alperz  (22.06.17 21:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.