[]

yeni evlenenler ve evlilik aşamasında olanlar, bir bakar mısınız ?

öncelikle merhaba duyuru sakinleri. hayırlısıyla biz de ufaktan evliliğin ilk aşamalarına adımımızı atmış bulunuyoruz.

eşya düşünmek için biraz erken belki ama huyum böyle. kız istemeden üç ay önce giyeceğim takım elbisemi almıştım, böyle bir adamım. şimdi bir kaç sorum var.

1- oturma grubu ve yemek masasını nereden aldınız(marka belirtirseniz sevinirim.) ? bilindik markalardan almadıysanız nasıl güvendiniz sağlam olabileceğine ? fiyatı nedir ? fiyatalar uygun diye önerebileceğiniz bir yer var mı ?

2-beyaz eşyayı nereden ve hangi marka aldınız ? fiyatı nedir?

3-diğer ıvır zıvır için aynı mağazayı mı tercih ettiniz yoksa her bir kalem için ayrı ayrı mağazaları dolaşıp uygununu mu araştırdınız ?

şimdiden teşekkürler.

 
1-tamamını enza'dan aldık. 1 ayda göndereceğiz dedikleri şeyleri 2.5 ayda gönderdiler. O yüzden tavsiye etmiyorum. Ama ürünleri güzel. O anlamda memnuniyetsizliğim olmadı.

2-tamamı bosch. Zeytinburnu taraflarında bir spotçudan aldım. Toplu alınca haliyle indirim de almış oldum. Tavsiyem, sakın böyle avm'lerdeki şubelerden almayın, kazık yersiniz. Akakce'den mutlaka fiyat bakın.
3- büyük alışverişleri toplu (mobilya, beyaz eşya vb.) diğerlerini dağınık aldık. Zigon mesela dekorazondan 60 liraya aldık, aynı ürünü bir mobilyacı 500'e kitlemeye çalışıyordu. Demem o ki, kazıklanmaya çok müsait bir durum evlilik, o yüzden kılı kırk yarmak gerek.
  • zuniga  (22.06.17 19:41:50) 
Merhaba; 2 hafta sonra düğünü olacak birisi olarak yaklaşık 1 yıldır ev ve eşya işleriyle uğraşıyorum. Neyse ki ben ve eşim bu konuda rahat olduğumuz için öyle çok kafaya takıp kendimizi yormadık. Ama kalem kalem neler yaptığımızı anlatayım.
oturmak için ikeadan tane koltuk aldık (git:www.ikea.com.tr )
ikinci el sandık odasından 4 tane koltuk ve facebook üzerinde bir yardım sayfasından sokağa atılmak üzere olan 2 berjeri ücretsiz aldık ve çok uygun fiyata ve döşemeciye bunların bakımını yapıp yeni kılıf kaplattırarak eşyalara ikinci bir şans verdik :)
antikacıdan giyinme odası için eski antika olan bir büyük gardrop ve yatak odası için küçük bir gardrop aldık.
ikinci el spotçudan çok uygun fiyata 6 kişilik ahşap masa ve 4lü ahşap sandalye aldık.
Beyaz eşyaları(dolap,ç.makinesi,b.makinesi,mini fırın vs.) 1 sene önce evkurdan aldık. Hepsi samsung marka.
Eşim kendi evinden de halı, tencere,tabak çanak vs. getirdi.
Son olarak yatak için letgo üzerinden birinden ikea ferforje yatak aldık.(git:www.google.com

Yani sonuç olarak temel şeyler dışında çok kasma. her şeyi zamanla yaparsan hem içine siner hem bütçeni yormaz. Tabi bu konuda partnerinle aynı pencereden bakmanız gerekiyor. Az eşya çok huzur.
Mutluluklar
  • sozlugekabuledilmeyenadam  (23.06.17 10:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.