[]

yükseklisans yapanlar bakabilir mi?

o kadar emeğinize ales ve yds çabalarınıza değdiğini düşünüyor musunuz? istediğiniz gibi mi her şey?




 
valla değdi en azından öyle düşünüyorum.istediğim gibi mi bak onu bilemiyorum işte


  • mukon  (22.06.17 17:59:48) 
evet.


  • tuzumkuru  (22.06.17 18:03:04) 
ben ales ve yds için konuşamayacağım onlar işime yaramadı kullanmadım ama genel olarak lisansta verdiğim emeğe değdi en azından. İstediğim gibi mi hayır.


  • qazaqwsx  (22.06.17 18:03:15) 
Valla tezsiz yapıyor(d)um askerlik tecili için, bu açıdan bakarsak değdi. Ancak işle birlikte yürütmekte zorlandığım için bıraktım, o açıdan bakarsak da yarım yıl boşa gittiği için değmedi.


  • zwiegesprach  (22.06.17 18:05:05) 
Ben de ales ve yds için çalışmadım ama ancak çalışsaydım kesinlikle değdiğini söyleyebilirdim. Hem kendimi geliştirdim hem de alanında uzmanlaşmış oldum. Gerçekten türkiye gibi bir ülkede iyi bir üniversitede yapılan yuksek lisans eğitimi size katkı sağlar.


  • free bird  (22.06.17 18:24:25) 
Ales ve yds icin hic cabalamadim ama biri itu biri marmarada iki tezli yuksek lisansa girdim ikisinde de yaptiklarim cok sey katti bir suru sey ogrendim kendi adima.


  • passive aggressive  (22.06.17 18:24:32) 
faydasını görmedim diyemem ama düşündüğüm gibi de olmadı açıkçası.

edit: bu arada ales, yds vs çabalamak aklıma bile gelmedi bu değerlendirmede. onlar çok ufak kalıyor paper sunum vs derken. onlara değer mmi diyorsanız tabi ki değer.
  • hesabım silindi kırgınım modlar  (22.06.17 21:08:04 ~ 21:09:09) 
Kesinlikle degdi, isim ile cok ilgili bir alanda yapmis oldum ancak keske calismaya basladiktan iki uc sene sonra yapsaydim, cok daha fazla faydalanirdim.


  • kassiopeia  (23.06.17 01:05:29) 
ALES ve YDS'nin çok fazla ayırt edici bir kısmı yok esasında. Ancak üzerinizdeki sorumluluğun artması muazzam bir hissiyat. Lisans dönemi boyunca rölantide çalıştırdığınız tüm beyin kıvrımlarını fazlasıyla zorlayabiliyorsunuz. Hatta, mesul olduğunuz lisans öğrencilerinin bulunması bile güzel bir his.

Lisans döneminde herkese verilip geçiştirilen basmakalıp müfredatların üzerine ancak lisansüstü eğitimde çıkıyorsunuz. Bence güzel gidiyor yani, emeğin karşılığını alıyorum gibi hissediyorum.
  • tel tokasini duzelten samuray  (23.06.17 01:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.