[]

bana saran öğrenci

okuldaki öğrencilerde pek de normal olmayan bir kız var.
önce danışmanı olan arkadaşa e-posta attı psikolojim bozuk temalı, arkadaş da bir şeyler demiş işte ne demişse bırakmış. şimdi bana diyor hocam odanıza geleyim sizi çok seviyoruz bilmemne, gelme diyorum, gelicem diyor. danışmanına git diyorum anlamıyor diyor.

hayır ters bir dönemdeyim, yanlış bir şey diyeceğim incinecek kırılacak her şey boka saracak. ne derdi var onu da bilmiyorum, belki derdi bile yoktur. çevremdeki delileri düzelteceğim diye ben delirdim. umrumda değil açıkçası.

bölüm başkanına ileteceğim ilgilenin diye, ama kızla nasıl konuşmalıyım bilemedim. direk git psikolojik destek al mı desem. anormal bir durum var ortada da çözmekle vakit harcayamam.

danke.

 
Hocam odanıza bir şekilde gelirse kapı açık olsun kesinlikle


  • Fusha  (22.06.17 17:42:54) 
Kızla hiç konuşma, bu yaşlardaki bir kızın "gururunu" incitecek bir şey söylediğin anda "X hoca beni taciz etti" deyip hayatını kaydırabilir o sinirle. Amirin falan kimse onunla konuş.


  • angelus  (22.06.17 17:43:51) 
eğer bölüm başkanın da "gelsin konunşsun senle derse" mutlaka kayıt mayıt bir şey al derim.

eşim öğretmen benim de anlattıklarına ağzım açık kalıyor. ergenlik dönemlerinde çocuklar olayları inanılmaz farklı aktarabiliyorlar.
  • teritori  (22.06.17 17:59:28) 
herhangi bir kiz ogrenci geldiginde, kapiyi her zaman acik tutun. basiniza is almayin.

gelecekse ogrenci kabul saatlerinde gelmesini tavsiyen edin. iletisimi kesmeyin, ne derdi oldugunu bilmiyorsunuz. iki gun sonra, kendine zarar verse vicdan azabi duyarsiniz ya da hukuki olarak basiniza dert bile acilabilir (hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler bunu elbette.).
  • ubi dubium ibi libertas  (22.06.17 18:37:37) 
ya işte o da yaşandı tırsıyorum gerçekten bir problemi varsa diye. ama iyilikten de maraz doğuyor.
okulun bu işine kim bakıyorsa yönlendireyim bari aman

  • passion rules the game  (22.06.17 18:40:26) 
ya bana sanki farklı bir yöntem uygulayabilirmişsiniz gibi geldi. odama gelmek istiyor, demek ki başımı belaya sokacak olmayabilir olay. önceden ayarlayın ve danışmanından rica edin kız sizle görüşmeye geldiği zaman o da orada bulunsun. sizin yerinizde olsam derdi neymiş en azından bir dinlerdim, kötü bir şey gelse başına üzülürsünüz bence.


  • evde liyakat kalmamis  (22.06.17 18:45:41) 
Yazışmalar falan kayıtlı olsun. Baktın yavşıyor çakar geçersin. Üniversite öğrencisi ve hoca arasındaki ilişki - iki tarafında rızası varsa- sorun teşkil etmez.


  • empedokles  (22.06.17 19:28:17 ~ 19:28:36) 
bu tip şeyleri çok duysam da doğru bulmuyorum.


  • passion rules the game  (22.06.17 19:36:27) 
Üniversite öğrenci akademisyen ilişkisi suçtur. Akademisyen direkt suçlanır. Örnekleri var.


  • renegade  (07.11.17 23:38:25) 
valla pratikte sanırım pek işlemiyor onlar ama zaten banane.

tatil matil girince de öğrencileri görmez oldum ahaha. bakalım bu dönem denk gelmezsek iyi.
  • passion rules the game  (08.11.17 12:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.