[]

neden aldattınız?

gönül işleri kanalında peş peşe aldatma başlıkları gördüm. tabi, başlıkların altında "aldattım" diyenler de var.

peki, neden aldattınız arkadaşlar? duygusal boşluk mu? anlık hormonlar mı? intikam hırsı mı? neydi sizin hikayeniz?

edit: ekleme ihtiyacı hissettim, yargılamak için sormuyorum, haddime değil, sadece hikayelerinizi merak ediyorum.

 
Soru banahitap etmiyor ama ben hormonlardır diye düşünüyorum.


  • Fusha  (22.06.17 17:41:11) 
Anlık hormonlar.
Bazen de ilgisiz bırakılmanın hırsı.

  • megalomaniac  (22.06.17 17:50:11) 
Erken yasta evlenen insanlar aldatiyor. Universite biter bitmek bir bok varmis gibi onune gelenle evleniyorlar sonra 25 - 30 yasina gelince yaslandiklarini ve hayati yasayamadiklarini dusunuyorlar.

Bir de toplumum erkeklere verdigi aldatma, taciz ve tecavuz etme ozgurlugu var.
  • Traveller  (22.06.17 17:53:00 ~ 17:54:33) 
uzak mesafe ilişkisiydi, aldattım. yani, cinsel isteklerin belirli bir zaman periyodu içinde tatmin edilememesi tetikledi bunu. kendisine de buradan selam olsun, buralarda takılan bir arkadaş kendisi. aldatılmayı da baya hak eden bir insanmış, sonradan kanıtladı onu.

toplumun da erkeklere verdiği aldatma, taciz ve tecavüz özgürlüğü falan yok. bu "white shame" denen olay bizim toplumumuzda entelektüel olarak belirli bir seviyede olan erkekler tarafından "man shame" diye hissettirilmeye başlandı.
  • i drive the hearse  (22.06.17 18:34:21 ~ 18:34:33) 
erişkin bir yaşta iken aldatmadım. yani bence erişkin değildim. üniversiteye giderken bolca oldu.

ilişkiye bağlılık, sadakat yok. öyle aşırı da aşık olduğum biri olmadı. hatta bazen biri devam ederken, diğerleri başlayıp bitebiliyordu :D nedeni benim için çok net. değer vermiyordum. hatta biri evlenmek istediği için ayrılmıştım. neyse ki ne istediğimi biliyormuşum.

daha sonra (25+) karşıma çok sevdiğim biri çıkınca her şey değişti. ve hayır şu an o kişiyle birlikte değilim. ondan ayrılınca kimseyle görüşesim, muhattap olasım gelmedi. iki sene sonra şimdiki sevgilimle tanıştım, şu an ondan başkasını değil çekici, yakışıklı bile bulmuyorum. daha aç kalmasına dayanamadığım adama en küçük kötülüğü bile yapamam ki, aldatmak şöyle dursun. polonya'daki adamın kahvaltı yapmıyor diye başının etini yiyorum şu sıralar. eski işinden ötürü aylarca görüşemediğimiz olurdu, ben tatilde - o işte veya onun kendi ailesinin yazlığına benim kendi yazlığımıza gittiğimde dedikoduyu bile onunla yapıyordum. köşede bi adam var fedon gibi olmuş, veya kızlar burayı bodrum zannetmiş ne güzel kızlar var ya diye. birbirimizin eskiden ne olduğunu biliyoruz. ama birbirimizi sevdiğimizden de eminiz.

özet geç dersen: değer vermediğin, sevmediğin birini aldatıyorsun fırsat geçince. sevmeyi geçtim değer veriyorsan zaten aklına gelmiyor.
  • pokerface  (22.06.17 18:34:43) 
P okerface+1


  • fasulyek  (22.06.17 20:58:26) 
Benim hikayem hababam sınıfı Ferit gibi:

-Naptın Ferit ?
-Sevdim hocam... (Lisede çocuk yaptı)

Şeklinde :) ben aldatmadım ayrılıp diğeriyle basladim. Çünkü o kadar çok sevmiyorduk birbirimizi. İkimize de çok koymayacak durumdaydı. belki de bu benim avuntum bilemiyorum :( inşallah koymamıştır yani.
  • virvirvir virvirvir  (23.06.17 13:31:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.