[]

kavala

birkaç gün sonra yunanistan kavalaya gidiyoruz. daha önce gidip de memnun kaldığınız restoranlar falan var mı? bir de nerde denize girebiliriz? suyu soğuk mudur? yanımızda 12 aylık bir bebek de olacak.
bir de şurayı görmeden dönme dediğiniz bir yer var mı?



 
çok bir şey yok gibi geldi bana burada gezip görülecek. kavalalı mehmet ali paşa'nın evi var, kavala kalesi var bi de su kemeri var. denizi pek güzel gelmedi bana su soğuk değildir büyük ihtimalle çünkü yakın bi yerde girdim ben de ve baya ılıktı ama denizi pek hoş gelmedi bana kavala'nın bence pek güzel bir denizi yok, uğraştığınıza değmez gibi ama pek denize girme şansınız yoksa başka o zaman bilemem tabii.

tripadvisor'a bakmak lazım gerçi asıl az bilinen şeyler oradan çıkar.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.06.17 16:01:58 ~ 16:02:37) 
kavalaya gitmişken dedeağaca geçin derim. sarikas adlı restorantta deniz ürünlerini yersiniz. ordan mesimvria'ya geçip denize girersiniz, mis. kavala boş çünkü biraz


  • mhmtt  (22.06.17 16:39:14) 
Ben iki kez gittim çokta sevdim kavala yı, ufak bebekle yukarıya kaleye çıkmanız zor olabilir ama bence çıkın. Manzaraya bakın. İsmini tam hatırlayamadım ama kordonun ortasında sahile bakan bir restoran/Cafe var. Oradan çok memnun kalmıştık.


  • oligomer  (22.06.17 17:07:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.