[]

Kafa Karışıklığı İçinde Balayı Arayışı

O kadar çok yapılacak şey var ki bu süreçte Balayını araştıracak fırsat bulamadık.29 Temmuzda düğünümüz var.İzmir'de düğünden sonra nereye balayına gidelim kafamız karışık.

Otele kapanıp her şey dahil anlayışından çok gezmeyi seviyoruz.Kuşadasında bir kaç gün geçirip arabamızla ege'yi gezelim diyoruz.

Kuşadasında 3-4 gün balayı yapabileceğimiz güzel bir otel tavsiye edebilecek var mı?(Beyin fırtınası açısından her türlü tavsiyeye açığız :)

 
Hocam gezmeli tatili sonrada yaparsınız, nasılsa bolca vaktiniz olacak.

Düğün vb işler çok yorucu oluyor. o yüzden iyi bir otele gitmenizi tavsiye ederim.

Kuşadasında değil ama adam&eve bakabilirsiniz. Çift konseptli bir otel. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

www.jollytur.com
  • chaoslord  (22.06.17 12:00:16) 
chaoslord +1

Benim önerim de gezmemeniz yönünde balayında. Gerçekten düğünün ertesi gününe kadar çok fazla stres ve yorgunluk birikecek ve balayında yatın, havuza denize girin, güneşlenin, yemek yiyin. Nerede olduğu pek önemli değil, yemekleri iyi olsun yeter bence. Ciddi şekilde öneriyorum böyle yapmanızı.
  • ben ne dedim  (22.06.17 12:08:09) 
24 Eylülde de benim düğünüm var. Kuzenlerimden ve yakın arkadaşlarımdan gözlemlediğim ve duyduğum kadarıyla balayında gezmek çok daha yorucu oluyor. düğün hazırlığı sırasında insan ister istemez yoruluyor, bu açıdan otel tatili yapmak daha mantıklı. bence balayı planınızı değiştirip iyice dinlenin.


  • thequeenisded  (22.06.17 12:57:29) 
biz balayının bir kısmını gezmeye bir kısmını yatmaya ayırmıştık. gezmek çok keyifli, kabul ama bir o kadar da yorucu cidden

insan kıçını devirip yatmak istiyor, herhangi bir tatildeki gibi gezme enerjin yüksek olmayabiliyor.
  • kulakligin calismayan teki  (22.06.17 13:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.