[]

Ankara/batikent

Arkadaşlar aniden hayatım değişti. Ankara'ya tasiniyorum. yarın batı kentte ev bakacağım.
Ama ankara'yi çok bilmiyorum. Batıkenti nasil bilirsiniz.
Birde benim istediğim. Site içinde olsun. Evin içi düzgün temiz olsun. Uzaklığı önemli değil. 1 aktarma yaparım. Nerelere bakmalıyız. Direk site ismi verirseniz daha iyi olur aslında. Butcem 1000 lira. Ankara da emlak piyasası nasıl onu da bilmiyorum


 
batıkent'te birkaç yer hariç hepsi birbirinin aynı komple ev zaten çoğu da site. metroya yürüme mesafesindeki evlerden bakmaya başlayabilirsin en büyük önceliğin o olsun ya da yakın otobüsle kısa sürecek yerler. zaten google maps'ten bakarsan görürsün yerini ona göre kendine mahalle belirlersin.

gerçi metroya yakın düzgün ev bulabilir misin 1000 liraya çok emin değilim oralar hep aile mekanları olduğu için pek evler genelde büyük dolayısıyla da yüksek kiralı olabilir ben de bilemiyorum tabii.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.06.17 01:32:00 ~ 01:33:04) 
harbi-iş 5, harb-iş 28, tez büro iş, ağaç-iş, hukukçular, mutek, güvenç, basın iş 18,

2+1 bunların çoğu 800-900 kiraları var. 90 m2 idi yanlış hatırlamıyorsa. iş olan sitelerin mimarisi birbirinin kopyası. Daha fazla bilgi istersen mesaj atarsın.
  • artikbenimdebirvolvomvar  (22.06.17 01:47:18) 
Çok güzel huzurlu bi semt. Slovakya gibi bi havası var ))


  • norek  (22.06.17 01:56:08) 
Batıkent güzel semttir. Ankaranın birçok yerine göre nezihtir. Sosyal açıdan imkanları ve yeşil alanları olan bir semt. Bence ankarada yaşanası yerlerden biri.


  • curukturpkokusu  (22.06.17 03:16:20) 
Evlerin çoğu yeni değil 20 yıllık 30yıllık anda temiz ev bulursun. Harbiş 5 tarafı metroya 10-15 dakika yürüme mesafesinde. Merkezi sistem bar çoğunda. Onun ücretini sormayı unutma. Ankara'da merkezi sistem güzel bir olay bence.


  • Fusha  (22.06.17 10:04:31) 
batıkent ankaranın en nezih semtlerinden birisi. ilkyerleşim diye geçen gimsa metro dan başlayıp atlantis avm ye kadar olan bölge eski kooperatif binalar ve dublex evlerden oluşur. metroya yürüme mesafesinde olursun ama. atlantis avm nin devamından çakırlar büyük göbeğe kadar olan bölgede kardelen, burası da eski binalar vardır hep.

kriterlerine uyan, mesutevler ve çakırlar bölgesine bakabilirsin. o rakamlara -belki biraz üzerine- yeni binalardan güzel daire tutabilirsin. bu bölgeler yeşil alanı bol, ilkyerleşim ve kardelene göre daha sakin, binalar hep yeni, site içerisinde, bir kısmı lux yapılar. 1 ring ile metroya aktarma şeklinde ulaşım gayet rahat. hatta botanik metro ya yürüme mesafesinde de ev bulabilirsin.
  • battal gemalmaz  (22.06.17 10:22:32 ~ 10:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.