[]

Kazdağları Kamp

Selamlar,

Temmuz 2-5 arası İstanbul'dan Kazdağları'na gidip kamp yapalım diyoruz. Daha önce deneyimlemiş olan var mı? Sevgili ile gitmek için tavsiye eder misiniz?


 
Selam,

Kazdağları derken gideceğiniz yer milli park ise boşuna kendinizi yormayın. Söğüşlemeye adam arıyolar. Milli parka girerken giriş için konaklama için belli bir ücret veriyorsunuz buna tamam ama neymiş rehbersiz girilmezmiş bi de ona ciddi bir para istiyolar. Oraya gitmeyin. Kazdağlarının çanakkale yüzünde bayramiç ayazma var. Orada kamp yaptım başka pek çok kampçı vardı güzel yer kamp yapılabilir. Dere kenarlarına çadır kuruyosunuz bu sebeple alan bana biraz dar ve iç içe geldi. Yakacak sıkıntısı yoğun dönemlerde olabiliyor, biraz dolaşmanız gerekir. Genel olarak gidilen yola değer mi derseniz değmez.
Sanırım arabayla gideceksiniz. Onun yerine gitmediyseniz size başka bir yer önereyim geldiğinizde bana teşekkür edin. Kırklarelinde Kastro diye bir yer var, burası da kamp alanı gecelik 25tl belli başlı imkanlar var. Dere gibi uzanan bir gölü var göl yanına çadırınızı kuruyosunuz, olta varsa balık tutabilirsiniz. Aynı zamanda deniz kenarında ve denizi şuan biraz soğuk olsa da güzel ve temiz. Burada kamp yapar kalırsınız dönüş günü biraz zaman ayırıp 10-15km uzaktaki Kıyıköy'e de uğrarsınız orası da çok güzel. Biraz gezer turlarsınız aynı yapı burada da var göl ve deniz ama buranınki daha uzun bir göl. Etrafındaki cafelerde oturup bir şeyler içebilirsiniz. Üstelik İstanbul'a yakın. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Nature Works  (22.06.17 00:11:43 ~ 00:12:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.