[]

izmir'de otobuste oynayan insanlar

Hakkında ne dusunuyorsunuz merak ettim. Sizce güzel bir olay mı yoksa saygısızlık mı ?




 
otobuste sort giyiyorum diye birinin bana saldirmasindansa kendi kendilerine eglenen insanlar gormeyi tercih ederim. dolasiyla beni zorla kaldirmaya calismayip, otobuste baska insanlarin yerlerini isgal etmedikleri surece sorun yok diye dusunuyorum su aralar.

bu arada sunu da ekleyeyim; normalde sokak sarkicilarini/ danscilarini da severim.
  • fraise  (21.06.17 22:36:11 ~ 22.06.17 00:45:30) 
Bu olaylar genelde Isvec'te olur gelismis ulkelerde olur. Cok sasirdim en basta ama cok mutlu oldum. Burada da guzel insanlar var ama gittikce baski altina aliniyoruz.

Saygisizlik arayan cocuk tecavuzlerine baksin, minibuste saldiriya ugrayan Ozgecan'a baksin, yolsuzluklara baksin
  • Traveller  (21.06.17 22:43:15) 
Zaten gece otobüsü büyük olasılıkla o(baykuş) o yüzden ordakilerin çoğu eğlenceden dönüyo. O yüzden eğlenceyi devam ettirmişlerdir, rahatsiz olan olsa da söylerdi bence


  • nundu  (21.06.17 22:47:56) 
Topluma açık yerler kimsenin oturma odası değil. Mide bulandırıcı bir varoşluk örneği.


  • harvey  (21.06.17 22:59:52) 
Ben çok aeviyorum böyle şeyleri. Böyle herkesin mutlu mutlu gülerek şarkı söylemesini, oybamasını falan. İspanya'da bir metroda bir ağzı şarkı söyleyen, el çırpan, oynayan insanlar vardı ve iki kız başlatmıştı. "Keşke biz de görsek böyle şeyler, bizde de olsa" demiştim. Her gün olursa bir özelliği olmaz ama arada sorada öyle olayların olması, insanların gülüp oynaması içimi açıyor. Müzik türü, dans türü ister tango, ister halay, o ister apaçi dansı olsun. Ya şarkı söyleyene ya da oynayana kesin katılırım zaten.


  • aychovsky  (21.06.17 23:04:04 ~ 23:05:48) 
Eglenceyi de eglenen insanlari da severim. Cok iyi bence. Eglensin herkes.
Nerede oldugu onemli, her turlu severim boyle seyleri.

  • stavro  (21.06.17 23:06:56 ~ 23:07:19) 
insanlar eğleniyor, güzel.


  • doxanikee  (21.06.17 23:07:50) 
gayet hoş bence, keyifli bir olay. tüm yurtta hayat böyle renkli olsa keşke.


  • soft  (21.06.17 23:20:59) 
uçakta şarkı söyleyenler videosu vardı bir de. arada istanbuldaki vapurlarda da oluyor. halk geneli seviyor böyle. ben ise sevdiğim türden, kafa şişirmeyen tempoda bir şey çalıyorsa sorun yok fakat aksi halde rahatsız olurum. eh o zaman da kulağıma kulaklık takabilirim. toplu taşımada çok da doğru bir davranış değil ama insanlar eğleniyor. yarısı çıkarmış kameraya çekiyor. bu videoyu paylaşan elemana uyuz oldum ben 124214 defa kamerayı kendine çevirip trump-face yapıyor. çok gereksiz.

ben darbuka ile taciz eden çingeneler ve zurnanın olduğu her türlü kombinasyon hariç hepsine şans verebilirim sanırım.
  • nawar  (21.06.17 23:39:16) 
Eger kimse rahatsızlığıni dile getirmiyorsa sorun yok. Ben cok eglenceli buluyorum. Bazen ankarada metroda gitar calan gençler goruyorum.sevimli birsey bence abartılmadıgı sürece.


  • delicevat  (22.06.17 00:31:15) 
ne embesil troller var, varoşmuş, oturma odasıymış vs. pozitif bir şey yapıyor insanlar, bağırıp çağırıp sadece kendi keyif aldıkları fakat çevrelerini tiksindirecek bir şey yapmıyorlar, kimseye hakaret etmiyorlar, kimsenin herhangi bir şey yapmasını engellemiyorlar. ispanya, italya gibi ülkelerde olsa medeniyet göstergesi sayılır. almanya'da yaşıyorum ve açıkçası bu tip şeyleri, sosyalliği, sıcak kanlılığı özlüyor insan. bence kimseye saygısızlık edilmediği, sağa sola dalaşılmadığı sürece dans etsinler, oynasınlar, şarkı söylesinler. böyle şeyler renklendirmiyor mu hayatı yoksa ben mi çok naifim?


  • uckac  (22.06.17 02:14:17) 
Minibüste tecavüzle kıyaslanacak bir şey değil. Bundan hoşlanmayanlara tecavüz daha mı iyi diyorsan dindar olmasın da tinerci mi olsun a kızmaya hakkın kalmaz. Laciverdi olursun anca.

Bu tür şeyleri severim ve insanlara pozitif etki yüklüyor sirkeci treninde bi durakta binip diğerinde inen akordeon çalan bi adam vardı. Çok yetenekliydi. Ama bu videoda ciddi rahatsızlık var. Bence şarkıyı piç edip kafa sikmişler. Yoksa sokak müzisyenleri gibi kaliteli olsa çiftakbil basayım. Ben de detone sesimle meyhane çıkışı haydililili yar söylesem ne güzel diyecek misiniz? Şahsen o otobüste iş çıkışı seyahat ediyor olsam feci uyuz olur ama ergenlerle dalaşmamak için susardım. Siz de burada bak kimse itiraz etmiyor derdiniz. Ayrıca "beğenmeyen kulaklık taksın" da zorbalıktır. Mecbur muyum la ben biri gürültü yapacak diye kulaklık taşımaya?
  • erci  (22.06.17 02:36:24) 
içinde bulundukları araç hareket halinde olduğu için güvensiz durumdalar. bunun dışında bir olumsuzluk yok bence.


  • chachachablues  (22.06.17 04:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.