[]

Dövme yaptıracağım

Temmuz ayının ortasından itibaren dövme yaptırmak için müsait olacağım. Çok da hevesliyim bir an önce olsun diye ama Eylül gibi daha güneşsiz ayları mı beklesem yaptırmak için? Yazın yaptırmanın bir dezavantajı olur mu?




 
3hafta kadar güneş görmemesi iyidir. Eğer çok görünmeyecek bi yerse deneyebilirsin. Ha ben olsam Eylül'ü beklerdim.


  • lcha  (21.06.17 21:44:12) 
bence yazın geçmesini bekle. ben de son dövmemi nisan gibi yaptırdım, ondan hemen sonra bir tane daha istiyordum ki artık mayıs sonuna sarkmış olduğundan vazgeçip sonbahara öteledim. güneş, ter hep olumsuz etki (rengin solması gibi) yaratıyor. riske girmeye değmez diye düşünüyorum. hem denize havuza girme ihtimalin var ise bir süre onları da yapamıyorsun (2 hafta kadar sanırım).


  • treamorg  (21.06.17 21:52:34) 
Yazın yaptırdım rengi soldu ve canım yandı sıcakta.


  • nice tnetennba  (21.06.17 23:14:43) 
ömrün boyunca taşıyacagın bişey sonucta, az daha bekle


  • mirty  (21.06.17 23:17:20) 
Ne kadar geç ve ne kadar az güneş görürse, canlılığı o kadar uzun sürer. Yazın yaptırmanın bir diğer dezavantajı da havuzda veya denizde enfeksiyon kapma riskinin artması.


  • kaptan memo  (21.06.17 23:48:33) 
2 hafta denize girmeyeceksen olur. 50 faktör ile gayet güzel korursun güneşten. Zaten dövmeye 3 sene sonra da güneş koruyucu sürmek lazım. Çok çekiyor güneşi meret. Su geçirmeyen hava alan bantlar var şimdi. Dövmeci ondan yapıştırsa ilk 3-4 gün çıkarmazsın, en acılı kısmını hissetmeden, krem derdi olmadan atlatırsın. Ben denedim mükemmel icat. Bi de dövmenin rengi 6 ayda anca oturur. Solma değildir o her zaman. Kaliteli boya etkilemez o kadar. Yıllardır hiç dikkat etmediği halde rengarenk dövmesi var kamp arkadaşımın bacağında.


  • hasmetizm 2046  (22.06.17 00:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.