[]

Decathlon

Ne sahane bi magazaymis ya. Gecen bir arkadas spor ayakkabini oradan al demisti. Spor ayakkabi disinda bisuru sey aldim, cebi bosalttim. Aklim da virsuru seyde kaldi. Bir sonraki aya kadar nasil sabrederim bilemiyorum. Magaza calisma sartlari iti gibi gorunuyor. Acaba genel mudurluk calisma sartlari nasil bilgisi olan var mi? Bir ilan gordum de kendime uygun fakat bayagi bi zaman gecmis ilan cikali.

Son olarak; bisiklet alinir mi decathlondan?

Bu ara bisiklete fena taktim kafayi, elektrik alayin diyordum sanki cok param varmis gibi ama soledigim herkrs vi tarafiyla guldu tabi. Normal bisiklette karar kildim :)) kadinim, oneriniz varsa alirim.mesela kadijoy'den bostanciya gideyim. Adalara gideyim falan. Cok uzaklara gitmeyi dusunmuyorum.

Elli tane soru sordum bakalim cevap gelecek mi?

Tesekkurler

 
Sorularına cevap değil ama bi arkadaşım çalışmıştı, haftada en az 1 gün toplanıp koşu yapma gibi bi şartları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Dur buraya yönlendireyim baksın bi :)


  • norek  (21.06.17 21:29:19) 
Bisikletlerine iyi diyorlar. Çalışma koşulları hk. bilgim yok.


  • apdulera  (21.06.17 21:36:51) 
dağ bisikletlerinden birini sürüyorum ben. yol bisikletleri de iyi. f/p ürünü hepsi.


  • doxanikee  (21.06.17 21:38:16) 
btwin bisiklet sakın alma. ben aldım 2 sene sonra çöpe attım.


  • diffarentiationation  (21.06.17 21:38:49) 
4 btwin bisiklet aldık şimdiye dek. İkisi tur bisikletine çevrildi. Çıkınca en az 300 km yapıyoruz. Sorunsuzlar. Ben aşırı kiloluyum. Triban 3 var, günlük işe git gel 40 km yaptığım zamanlar oldu, (avcılar-hadımköy) onda da sorun yok.


  • kargn  (21.06.17 22:30:26) 
Bisikletim var iki yildir sorunsuz kullaniyorum.


  • kassiopeia  (21.06.17 22:31:13) 
Elektrikli katlanır bisiklet über bi icat bu arada ama tembelleştirir. Pedalları kullanmaz hale gelirsib.


  • glamdr1ng  (21.06.17 22:52:40) 
"biz burada birbirimize bey/hanım yerine doğrudan adımızla hitap ederiz çünkü modern bir şirketiz" gibi samimiyetsizliklerden iğrenmezseniz, çalışma şartları fena değildir.

kısa bir süre reyon görevlisi olarak çalıştım, mağaza sorumlusuna bağlı olarak şubeden şubeye değişir tabii ama şartlar hiç güllük gülistanlık değildi.

bey/hanım demediği üstünün gözüne girmeye çalışan departman müdürleri ve mesai saati dışında insana kitledikleri angarya etkinlik ve aktiviteler(bugün halk koşusu yapalım sonunda herkese küçük çanta dağıtalım, yürüyüş yapalım, su kayağı yapalım, havuza gidelim insanları bilinçlendirelim ürünlerimizi övelim vs.) dolu.

eğer benim gibi böyle şeylerden hoşlanmayan biriyseniz tavsiye etmem. işe aldıkları tüm insanların sporcu bir kimliği olmasına önem veriyorlar, bu büyük ihtimalle genel merkezde de öyledir çünkü çekirdekten yetişip kademe kademe şirket içinde yükselen insan çok. ilgileniyorsanız başvurun, onlar da sizinle ilgilenirlerse geri döneceklerdir.


bisikletleri için reyondaki arkadaşlar size doğru şekilde yardımcı olur, fiyatına göre fena da bisikletler değil, montaj ve garanti süresince bisikletinizle ilgilenirler de ayrıca. başlangıç için alınabilir bisikletleri var sonradan daha düzgün bir şey almak daha mantıklı.
  • nickimin hakkini veremedim  (22.06.17 01:01:36) 
Ben geçen yıl şehir bisikleti aldım çok memnunum valla


  • mutlusismankedi2015  (22.06.17 17:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.