[]

israil'e yesil pasaportla gitmek, (suudi arabistan'da bulunma)

Merhaba,

Yesil pasaportumda Amerika ve Suudi Arabistan vizesi var, Israil girisinde Suudi Arabistan'da umre icin bulunmam sorun olur mu?

Bir de hostelde vs rezervasyonum olmayacak, inince bulacagim nerede kalacagimi.

Herkesi bu korkunc sorguya aliyorlar mi bir de? Sorguya alinmam sorun degil de, ulkeye giremezsem ucak parama yazik olmasin.

Israil girislerinde yasadiklarinizi paylasabilir misiniz?

Tesekkurler.

 
bende bordo pasaport var. Pakistana gitmiştim israilden önce. Vize alırken sorun olmadı. girişte de sadece niye gittiniz kaç gün kaldınız dedi. mesleğimizi sordu sonra geçirdi direkt. Umre gayet doğal bir sebep. sorun çıakracaklarını sanmıyorum.


  • betsy  (21.06.17 17:16:23) 
almazlar.
ayrica alsalar bile yer gösteremediğiniz için almazlar
pasaportta ; irak, iran, suriye damgasi varsa korkunclu sorgu var (ben alindim sorguya oradan biliyorum)
  • for the record  (21.06.17 17:20:57) 
emniyete giderek sadece israile girmek üzere yeni bir pasaport alınabiliyor. kendi pasaportunu emniyette bırakıyorsun. gelince geri alıyorsun. bunu yapabilirsin. ama mutlaka otel rezervasyonu yaptır.


  • betsy  (21.06.17 17:40:24) 
Tam tersi sorun çıkabilir. İsrail girişi varsa, Suudi arabistan ülkeye almayabilir. Ben pasaportuma işletmek istemiyorum derseniz, ayrı bir kağıda damgalıyorlar sanırım. Kudüs üzerinden umreye gidenler böyle yapıyorlardı.


.
  • kartallar yuksek ucar  (21.06.17 17:46:30) 
Zaten yeşil pasaportum olduğu için pasaporta damga vs vurulmayacak, sonrasını çok düşünmüyorum ülkeye gireyim istiyorum.


  • damba  (21.06.17 19:28:14) 
S. Arabistan vizesi ile israile hic sorgusuz giris yaptim. Otel rez vs sormadi ama cogunlukla sorarlar. Cikista ekstra bir guvenlik bolgesi var orada standart sorular sordular neden suuda gittin akraban var mi orada vs ardindan gelen guvenlik bolgesinde ekstra arama yapilacak bolum icin etiekt vurdular pasaporta. Tun cantayi bosaltip detayli aramaa yaptilar. Diyecegim o ki arap ulkelerine giris yapmis olman israil girisine engel degil. Bookingden cakma rez yap goster mutlaka. Tantana yapmasinlar onun icin. Kudus mukemmel bi sehir, simdiden iyi eglenceler.


  • japon askeri  (22.06.17 03:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.