[]

Göz kremi seçemedim

Duyurunun bakımlı hanımlarına (beyler de olur) sorum var. Şu üç kremden hangisi?

www.dermoeczanem.com
www.dermoeczanem.com
www.dermoeczanem.com
(Yaş 33, cilt hassas ve kuru, kızarmaya çok meyilli)

Başka öneriniz varsa onu da alırım ama kozmetik fiyatlarını görünce insanlar aklını oynatmış diye düşündüğüm için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. 500 liraya 10 gram krem mi olur, o ne lan!

Bir de, bu dermoeczanem iyi di mi, önceki duyurulara baktım da baya memnun gibi kullananlar?

 
hiçbirini kullanmadım ve roc'un bu sınıfta nispeten daha kaliteli olduğunu annemden bildiğim için yazayım dedim.
insanlar la roche posay de çok kullanıyorlar, memnunlar sanırım.

her ihtimalde vichy'den falan daha iyidir diye düşünüyorum.
aynı sınıfın markaları olduğu için fiyatlar çok fark etmeyecektir ya da belki 30-40 lira oynar.
ucuz olması tercih sebebi, evet, ama göz çevresi de şakaya gelmiyor.

edit:
clinique'in fiyatı yüksektir diye bakmamıştım, evet bence de clinique o zaman.
  • blatta hiberna  (21.06.17 15:14:06 ~ 15:18:17) 
clinique pep start öneririm. vichy nin fiyatında ama çok fazla iyi yorum duyduğum bir krem. hem de aynı boy

www.dermoeczanem.com
  • interview with the vampire  (21.06.17 15:17:25) 
dermoeczanemden alışveriş yapıyorum ben memnunum.

hiçbirini kullanmadım ama artık dermokozmetik ürünlere marka takıntısı yapmaya başladım içlerinden alacak olsam vichy'i alırdım.
  • cabiday  (21.06.17 15:18:25) 
clinique pep start nemlendirici/kırışık önleyici değil de morluk şişkinlik için sanki, bana gereken nemlendiren bir şeyler.


  • kobuzchu kiz  (21.06.17 15:20:33) 
morluk veya şişkinlik için değil sadece.
nemlendiriyor da. emin olamazsanız youtube da yorumlara bakabilirsiniz.

  • interview with the vampire  (21.06.17 15:22:26) 
kiehls'ın avakado kremi bence, kullandığım en iyi nemlendirici göz çevresi bakım kremi.


  • kulakligin calismayan teki  (21.06.17 16:50:13) 
Ben kullanmadim ama Kiehl'sin kremini gercekten cok tavsiye ediyorlar. Benimkini bitirince almayi dusunuyorum.
Bunlar disinda cok onerilenler La Mer The Eye Concentrate, Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate ve Shiseido Future Solution LX Eye and Lip Contour Regenarating Cream ama hepsinin fiyati ucuk fiyatlar.

Benim denediklerimden en duzgunu Clinique All About Eyes Rich idi. Cilt yagli ise All About Eyes, kuru ise All About Eyes Rich ise yariyor.

Yalniz su durum var, 33 yasinda 20 yasin hafif nemlendirici kremleri de olmaz, 45 yasin "Enkaza gecit yok!" kremi de olmaz. Yukarida gosterdigin kremlerin ilk ikisi 20 yas kremi, ucuncu krem ise cilde gore normal de gelebilir, hafif de kalabilir. La Roche Posay'in iyi oldugunu soyluyorlar gercekten ama o da cildine asiri bagli. Ayni sekilde Clinique Pep Start da 20'li yas icin daha uygun. Cilt yasin 20'lerde ise olur ama cilt yasi 40'lara yaklasti ise bunlarin yangina tukurukle mudaheleden farki yok. BareMinerals Brilliant Future Age Defense & Renew Eye Cream da cevrede varsa, duruma gore uygun olabilir.

Bu arada, Neutrogena'nin Rapid Repair Wrinkle'i odul aldi fiyat/performans konusunda. Hem goz kenari hem dudak kenari koruyor ve best multi tasking product odulu de aldi. Daha iyi urunler var ama "Bu fiyata bu kadar olabilir" konusunda onu tavsiye ediyorlar.

Avene'inkinin de guzel oldugu soyleniyor.
  • aychovsky  (21.06.17 23:56:32 ~ 23:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.