[]

Kamp alanı işletmeciliği

Yapan var mıdır burada? Ya da bilgisi olan?

Bir fırsat geldi. Böyle işlere girsek mi diyoruz ama tecrübeli biri çok yardımcı olur bize şu aşamada.


 
işletmecilik hiç yapmadım ama kamp yapan bir insan olarak görüşlerimi söyleyeyim. donanımhaberci gibi davranırsanız bir gelen bir daha gelmez, ününüz kısa sürede tüm kampçı camiasına yayılır. tam tersi müşteri memnuniyeti odaklı olduğunuzda bu da anında yayılıyor. çünkü insanlar kendi aralarında bunları çok anlatıyor, şurası iyiydi, buranın tuvaleti temizdi, burda çadırımıza kadar uzatma kablosu getirdiler, buranın fiyatları çok uçuktu vs. diye.


  • cal suna bi duduk  (21.06.17 06:04:33) 
Üstad merhaba, benim ya da yakınım olan birisinin kamp alanı işletmeciliği ile ilgili bir tecrübesi yok ama çok kısa ve öz bir tavsiyede bulunmak isterim. Bu kamp denilen iş var ya bir tutku, yaşam biçimi gibi bir şey. Yani oraya kamp yapmaya gelen adam 5 yıldızlı otelde kalacak parası olmadığı için kamp yapmıyor. O insanların yaşam tarzı, tatil keyfi falan o yani. O kamp alanlarında kalan adamların arasında bildiğin milyonluk iş adamları falanda var, öğrenci olan adam da var. bu işe girişmeden önce kampçıların takıldığı forumlarda kampçıların kamp alanlarından beklentileri neler? Hangi konularda şikayetçiler, hangi konulardan memnunlar vs. bu konuları derinlemesine araştırın. Gerekirse forumları araştır. Tavsiye edilen ve tavsiye edilmeyen kamp alanlarında birkaç hafta kamp yap. Sahada keşif yap. Olayı bizzat gözünle gör, yaşa. Kampçılarla diyalog kur. Mesela iyi diyebileceğim kamp alanı olarak tavsiye edebileceğim datça’da aktur kamping var. geliştirilebilir mi? Elbette geliştirilebilir ama adamlar baya bir düzen kurmuş, sistem oturtmuş. Gayet düzenli ve oldukça temiz bir ortam.


  • draconas  (21.06.17 10:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.