[]

ankaradan yedigöllere giderken yol nerede ayrılıyor?

google maps saçmalamış. bi yardım edin a dostlar.




 
google'nin ayrildigi yer otoban'da dinlenme tesisinin yaninda koyluler icin yapilmis bi giris var, orasi acik ise oradan girip yedigoller yoluna girebiliyorsunuz, ama ucretlendirme nasil oluyor bilmiyorum.

normalde dogu'dan cikip bolunun icinden yedigoller yoluna girersiniz. Tabelayi takip ede ede gidebilirsiniz. bu yol kullaniliyor. yol bir yere kadar ara ara bozuk.

Yenicag civarindan da bi yol var, ben bir defa gittim orman yolu asfalt yok.arabaniz alcaksa altina yere surtebilirsiniz. kesinlikle telefonun yol tarifi ile gidilmeli tabela filan yok. Ayrica yagmur durumuna gore camura bile saplanabilirsiniz. Bu dedigim yolu sanirim sadece koyluler ve orman isletme calisanlari kullaniyor kamyon traktor vs ile.

Mengen yolunu bilmiyorum.
  • 1917  (21.06.17 00:07:20 ~ 00:09:05) 
Otobandan devam ederken yedigöller tabelasını görüyorsun, hangi ilçesen ayrılıyotfu hatırlamıyorum.


  • naylonlee  (21.06.17 00:40:11) 
maps'i takip ederseniz köyün içinden geçiriyor karıştırabilirsiniz, yeniçağ'dan çıkıp tabelaları takip ederseniz yedigöller girişini kaçırmanız çok zor, yola yeni asfalt atıldı artık araçlar rahatça gidiyor. Kamp kuracaksanız yanınıza erzak almayı unutmayın, ufak bir büfe var fakat her şey bulunmuyor haliyle


  • mirty  (21.06.17 00:43:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.