[]

Diyetisyen mi spor programı mı?

ikisine birden para ayıramayacağım.

uzun süredir fazla kilo alıyorum. sanırım 85 kilo olmuşumdur. iğrenç bir göbeğim var. erkeğim.

bir süre önce macfite yazıldım ama düzenli gidemedim. artık düzenli gidip kilo vermek istiyorum. her şeyden önce sağlık için, çünkü artık nefes nefese kaldığımı hissediyorum.

macfitte program yazıp ölçüm vs. yaptırmak için 150tl istiyorlar. sizce bunu yaptırıp düzenli bir şekilde spor mu yapayım? yoksa netten standart bir program bulup diyetisyene gidip (o da yaklaşık aynı parayı alacaktır) değerlerime vs baktırıp ona göre bir diyet mi yapayım?

 
Diyetisyne gidersseniz etiler dünyagöz hastanesinde 50 tl.Genc br hanim var.Ölcüm cihazlar cok iyi.Muayeneler 2 haftad veya 3 haftada bir.Yapacaginiz sporlari söyleyin, ona göre listeyi düzenliyor.Bu hizmete fazla para bayilmaya cidden gerek yok.Istanbulda oldugunuzu dusunerek yazdim.


  • basubadelmevt  (20.06.17 23:30:52) 
macfit'e gitmedim ama o kadar para alıp bir de programa para istiyorlarsa keriz silkeliyorlar bence. mahalle arası salonlarda bile ücretsiz. personal training başka ama en azından temel program verselermiş. bence bu tarz bi salon bakabilirsin.

çok bilmiyorum ama özel olarak bir sıkıntın yoksa aşağı yukarı yiyeceğin şeyler belli ya. body forumlarda bile bulabilirsin neler yemen gerektiğini. diyetisyene para vermene gerek yok bence.
  • black mamba  (20.06.17 23:33:37) 
bence hayır. ben burada angelus, arnold; sözlükte sage'in başını azıcık şişirerek ya bilgi aldım ya da bilgi alacak kaynaklara ulaştım işin özü üşenmemek. yiyecek konusunda da zaten anında süper bir diyetin olmayacak olamayacak çünkü öylesi çoğu insan için sürdürülebilir olmuyor dolayısıyla yavaş yavaş önce ekmeği sonra genel olarak unu sonra yavaş yavaş şekeri kesmek gibi şeylerle başlamak daha mantıklı ama bunlar hep bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.17 23:35:37) 
İkisi birbirinin alternatifi değil. Yani spor programı oluşturup düzenli antrenman yapmak, sana illa kilo verdirecek değil, kilo verme işi tamamen beslenmeyle alakalı bir durum. Ha yine spor yap tabii ama bunu temiz bir diyetle birleştirirsen yaptığın spor kilo vermeni destekler. Onun dışında, diyetisyene de git demem. Ben kişisel olarak diyetisyenleri faydalı bulmam ama sen faydalı olacağını düşünüyorsan beslenme sistemi için diyetisyene gidebilirsin. Bununla birlikte, diyetisyenle kilo verenler diyetisyeni bırakınca genelde tekrar kilo alma eğilimi içine girerler, o nedenle ömür boyunca uygulayacağın bir rutini kendin araştırıp uygularsan uzun vadede daha avantajlı çıkarsın, zira diyetisyen programları kısa sürede kilo değişikliği göstermek için hazırlanan çok düşük kalorili ve uzun zaman kullanılmayacak programlar oluyor.


  • angelus  (20.06.17 23:37:33) 
Karatay beslenme tarzını öğren.


  • hayde bre  (20.06.17 23:42:18) 
İkisine de para harcama. Nette yeterince kaynak var.


  • arnold schwarzeneger  (21.06.17 09:17:15) 
Spor bence. Sağlıklı ve düşük kalorili beslenince sporla kilo verilir zaten. Sadece diyet yapmak yeterli olmuyor.


  • curukturpkokusu  (21.06.17 14:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.