[]

bilet iptal hkk-canım çok sıkkın :(

fanı olduğum dünyaca ünlü bi opera sanatçısı var. senelerdir programını sık sık kontrol ederim, bi yerde denk getirip izleyeyim diye. geçen yıl baktığımda, bu yaz viyana operasında hem de en sevdiğim operada oynayacağını görüp bilet rezerve ettim. geçen sürede bütün seyahatimi planladım, perşembe günü yola çıkıyorum, temsil de pazar günü.

bu sabah başka bi nedenle operanın sayfasına baktığımda gördüm ki başrol değişmiş. bunun yerine alakasız, adını bile duymadığım bi oyuncu getirmişler. bu koşullar altında, 3-5 euroluk ayaktaki kategoride izlesem dahi yeter, fakat elimde 500 liralık bilet var :( zaten hiç hevesim kalmadı, o da ayrı mevzu.. operaya mail attım, bu durumda biletimi iade edebiliyor muyum diye, hiçbir iptal ya da değişiklik hakkım yokmuş. asıl canımı sıkan, mailde "cast değişiklikleri olağandır" demeleri. dünyaca ünlü star bi sanatçı yerine x bi kişinin gelmesinin bu kadar sıradan bi durum olmadığını düşünüyorum şahsen.

sundukları tek seçenek, bileti onların onayı ile tekrar satışa koymam, fakat bu durumda bileti basmamış olmam gerekiyor. ve ben vize başvurusu için bileti bastım tabi ki.

çok canım sıkkın, benim için bütün gezi anlamını yitirdi gibi oldu. ne yapayım da moralim düzelsin?

 
keşke bileti basmasaymışsın. onsuz da vizeye başvurabilirdin. gerçi az kalmış vize başvurusu için olmasa bile bileti basmış olabilirdin şimdiye kadar. yani bu kadar heveslenip olmaması kötü gerçekten ama diğer taraftan viyana'ya gidip opera izleyeceksin. yani şurada izleyeceksen önemli bir olay.

www.viennaconcerts.com

ve böyle bir durum olmasa hiçbir zaman bilet alıp izlemeye kalkışmayacaktın. duruma böyle bakılıp teselli olunabilir bir miktar bence. ayrıca oyunu ve sanatçıyı merak ettim.
  • tepedeki psychedelic adam  (20.06.17 15:05:53) 
Bikinini getir derim, cok sicak burasi. Daha once gelmissin anladigim kadariyla, daha degisik lokal seyler yaparsin.

Krapfenwaldbad ve gänsehäufel diye arat, hosuna gider.
Daha once yapmadigin seyleri yaparsin.
  • kuehles blondes  (20.06.17 15:13:22) 
yaptiklari cok sacma sen o casta gore bilet aliyorsun. sifreli alisveris yapmadiysan bankaya harcama itirazinda bulun, bu islem bilim disinda yapilmistir de parani geri alirsin. biliyorum etik degil ama adamlarin yaptiklari cok sacma


  • oscar  (20.06.17 15:18:29) 
ön yargılarını bir kenara bırakıp izlemelisin . hiç adını duymamış olman onun kötü bir sanatçı olduğu anlamına gelmez .belki muhteşem biri çıkar karşına şaşırtır seni . iyi ki vazgeçmemişim dersin .
ben de operayı çok seven biriyim bazen hiç tanımadığım adını bilmediğim bir sanatçıya izlerken hayran oluyorum .
hayat sürprizlerle dolu . iyi seyirler , iyi yolculuklar .
  • devilone  (20.06.17 15:20:41) 
@tepedeki, maalesef teselli olamıyorum :( gezinin tüm odağı o sanatçı idi, diğer türlü viyana önceliğim olmazdı. yine de sağol.

@kuehles, ilk kez gidiyorum. sıcak gözümü korkutuyordu zaten, sağol :( daha bavulumu hazırlamamıştım, zerre motivasyonum da kalmadı. dediğin şeylere bakıcam, teşekkürler.

@oscar, kesinlikle! fakat adamlar gayet rahatlar ne işse. harcamanın bi 3-4 ay geçmişi olduğundan o plan sökmez sanırım. başta 1000 küsür liralık biletlerden almayı düşünüyordum, öyle olsa kendimi keserdim sanırım.

@devilone, sanatçıya kötü demiyorum ki, cast'ın bu şekilde olduğunu bilseydim bu bileti almaz, hatta bu geziyi hiç planlamazdım başta. başka bi ülkede gitmek istediğim başka bi festival vardı mesela, ona giderdim bilseydim. düşün ki michael jackson fanısın, konserine bilet alıyorsun, son dakikada sana diyorlar ki "konseri o değil ama başka biri verecek, olur öyle şeyler, çok takılmayın". olan biten içinde en çok sinirime dokunan bu. örneğin değişiklik olduğunda bu yönde bi mail falan gelseydi, önce yine bi sinir olur, hakkımı arar, sonra önüme bakardım. gitmeden önce sayfayı başka bi nedenle kontrol etmemiş olsam, konuya temsilde ayacaktım! operayı seviyorum, bu temsili de çok seviyorum ama o oyuncu olmadan başka bi ülkeye gezi planlayacak kadar değil maalesef. başka bi zaman viyana'ya gittiğimde, bi operayı ayakta izlerdim tabi ki, 500 liralık bilet da almazdım ama. kusura bakma, sana cevap verir gibi yazdım ama iç döküyorum işte :( sağol iyi dileklerin için.
  • manuel mandalina  (20.06.17 15:41:32 ~ 15:48:23) 
Bir insan bir opera sanatçısına, nasıl Viyana.ya gidecek kadar hayran olur şaşırdım.
Neyse en azından Viyana yı görmüş olursun

  • benaslindayohum  (20.06.17 17:14:45) 
ben onu düşünememiştim yaa, aro.


  • manuel mandalina  (20.06.17 17:38:10 ~ 17:38:18) 
letgo gibi bişey yok mu bu avusturya'da? belki satarsın birilerine.


  • hononu  (20.06.17 17:54:26) 
Ben çıktı olayında yanılmışım, gişede bastırmayı kastediyorlarmış. Talebim üzerine şimdi alternatif bi siteye koydular satılık olarak ama bakalım.


  • manuel mandalina  (20.06.17 18:20:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.