[]

Bolu çikolatası?

Gençler Bolu'nun çikolata ünşüymüş epey, gideceğimi duyan sipariş kitledi. Bunların en düzgünü hangisidir? Bolçi var, İmren çikolatası var bir de hacı bir şey var? Bolu yerlisi varsa söylesin bi hangisi iyidir bunların? :)




 
Bizim eve hep bolçi gelirdi. Güzeldi. Diğerini duymadım.


  • apolitikherif  (20.06.17 14:36:26) 
ben de hep bolçi alıyorum, diğerlerini gördüysem bile hatırlamıyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (20.06.17 14:38:44) 
imren bu işin en eskisidir, bi 4 sene öncesine kadar (çünkü 4 senedir gitmiyorum am 10 küsür sene yaşadım) da en kalitelisiydi. pek ticarileşemediler bolçi aldı götürdü. Bolçi bu işin ticaretini akıllıca yapan bir kurum. Çok fazla çeşit var. Bide beyçi falan bi yığın yan marka türedi. NŞA da aşırı fabrikasyon standardizasyona tabi olan ürünler kötü ve sıradan olur ama bolçi bu durumun dışında kaldı. her türlüsü var o yüzden alınabilir. ama bide imrenin bolu merkezdeki küçük dükkanına gidip orada da yiyin.


  • ManikD  (20.06.17 15:34:42) 
bolçi için bolu'dan taşımaya gerek yok, bütün dinlenme tesislerinde, hatta şehrinizdeki avm'lerdeki orta standlarda var.

gitmişken başka bir şey alın da bari oradan taşıdığınıza değsin.
  • kibritsuyu  (20.06.17 15:43:48) 
kibritsuyu kitabın ortasından konuşmuş :) bolçi artık her yerde. Alacaksan imrenden al bence.


  • primetime  (20.06.17 15:59:55) 
bolçi çikolata değil kokolin satar bu arada. imren'i bilmiyorum


  • argent dawn  (20.06.17 16:15:54) 
bolçi her yerde var+1 bence de imren'e bi bak.


  • limoncello  (20.06.17 18:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.