[]

Erkek - Yeni iş hediyesi

Merhaba arkadaşlar,

Ev arkadaşımın sevgilisi yeni işe başladı. Yakın arkadaşım sayılır aynı zamanda, tebrik etmek için birşeyler göndermek istiyorum. Çokta pahalı olmadan(50-60 liraya kadar)
Çiçek erkek için saçma mı olur?

Fikirleriniz nedir?

Edit: www.ciceksepeti.com
bu nasıl???

Edit2: Sevgilisi de gönderdi ama onlar çift olarak genelde bana doğum günü vs hediye gönderirler hep, bu yüzden düşünceli olur diye düşünmüştüm.

 
eğer işinde yardımcı olacaksa güzel bir ajanda olabilir.
insanlar ajandayı demode bulsa bile ben ajandasız asla çalışamam.
o sebeple ajanda diyorum.
  • teritori  (20.06.17 11:56:36) 
Bence sevgilisi olan birine çicek bonyfood gibi şeyleri sevgilisinin göndermesi daha uygun olur. O gonderirse iki tane cicek anlamsiz, gondermezse sizinki abes kaçabilir. O yüzden ille bir şeyler gonderecegim diyorsanız ben de ajanda,kalem vs gibi düz ama kullanisli bir hediye daha uygun olur diye dusundum.


  • aquarium  (20.06.17 12:03:27) 
kalem tarzi bir sey alip gordugunde elden ver bence. ofise cicek biraz romantik.


  • jimicik  (20.06.17 12:11:30) 
bence bu kurabiyeler çok şekermiş. kendisi de şeker ve minnoş bir insansa bu güzel bir hediye olur.

ayrıca çift halinde yakın arkadaşların olan bu insanlara tabii ki çiçek gönderebilirsin, neden gönderemeyesin?
  • fragile lady  (20.06.17 12:12:31) 
güzel bir frenchpress ile bir kupa yolla. işine yarar bir hediye olur


  • re noreno  (20.06.17 12:22:40) 
kahve içebileceğini düşünerek kupa.hatta tuttugu takım veya izlediği film tarzında kupalar var


  • mukon  (20.06.17 13:27:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.