Giriş
(9)

queen top 10 bilemedin altı

kafam mi iyi
saysanıza top listenizi bu insan dışı yaratıkların. ama bohemian rhapsody, we are the champions, another one bites the dust, we will rock you demek yasak. amacım daha çok pek duyulmamış death on two legs, scandal gibi dinlerken dünyanın en güzel kurabiyesinin ağızda dağılması gibi hissettiren, ideal
saysanıza top listenizi bu insan dışı yaratıkların. ama bohemian rhapsody, we are the champions, another one bites the dust, we will rock you demek yasak. amacım daha çok pek duyulmamış death on two legs, scandal gibi dinlerken dünyanın en güzel kurabiyesinin ağızda dağılması gibi hissettiren, ideal meme ucu gibi öhmm.. hadi bakalım cumartesi sabahı güzelleştiricileri!
0
kafam mi iyi
(16.01.10)
under pressure
living on my own

veya söyle söyleyeyim best of (platinum collection) albümündeki o dedigin popüler sarkilar hariç diger sarkilar.
0
samfisher
(16.01.10)
radio gaga
love of my life
0
dambil
(16.01.10)
show must go on da yasak mı?
0
kibritsuyu
(16.01.10)
It's a hard life
These are the days of our lives
You don't fool me
0
arche
(16.01.10)
-Under pressure
-I want to break free
-Innuendo
-Don't stop me now
-Love of my life
-I want it all
-Somebody to love
-ve tabiii ki Its a hard life
0
eskili
(16.01.10)
The Millionaire Waltz
The March of the Black Queen
Too Much Love Will Kill You
The Prophet's Song
The Fairy-Feller's Master Stroke + Nevermore
Who Needs You
'39
I'm Going Slightly Mad
Play The Game
Good Old-Fashioned Lover Boy
0
22
(16.01.10)
kimse killer queen dememiş, hayret...
0
uyuzcan
(16.01.10)
play the game
killer queen
dont stop me now
under pressure
i want to break free
fat bottomed girls
0
desdinova
(16.01.10)
march of the black queen
all god's people
nevermore
fairy feller's master stroke
it's a hard life
save me
my melancholy blues
these are the days of our lives
lily of the valley
prophet's song

(öncelik sırası yapmadığım, sonradan pişman olacağım bir liste)
0
the great pretender
(26.07.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.