[]

Hobi olarak ne okusam

Önce ytü de metalurji mühendisliği okudum 2 yıl kadar sonra ösym ile sınava girip tm den derece yapınca iühfü bitirdim.Sonra stajımı bitirip ofisimi açtım .Şu an serbest avukatlık yapıyorum .Yoğun dosyam olmadığı için bende yüksek lisans ve tekrar bir lisans okumaya karar verdim .Okumayı hobi olarak düşünüyorum .Sizce ne okusam ?

1- İt alanına merakım var.Hobi olarak yazılım ve internet girişimciliği ile uğrastım.Lys puanım ile nişantaşı ya da gelişim üniversitesinde bilgisayar mühendisliği yada 2 yıllık programcılık okuyabiliyorum (mühendislik okuduğum için ilk yıl derslerini sayabiliyormusum )

2 -Yada ingilizce ekonomi yada siyasal bilimler okuyabiliyorum .Bunun avantajı dilimi geliştirmek olabilir

3-Ya da sözelden yine vasat özellerde sinama tv,reklamcılık falan okuyabilirim

4 Bunlar çok önemli değil hobi diye okuyacağım bir de vasat özellerde yüksek yapmayı düşünüyorum.

 
Okumayı seviyorsan kendi alanında yüksek yap doktora yap vs zaten üniler bok gibi bir şey öğrettikleri yok bide vasatları yazıcam diyosun en iyisi bence alanında gelişmek.


  • powerpufgirl  (20.06.17 09:43:08) 
yüksek lisans ile bilişim hukukuna yönelik birşeyler yapabilirsin bence. hem hukuk hem bilişim.


  • lynda.com  (20.06.17 10:36:37) 
It, yükseği diğerlerini boşver


  • part time pollyanna  (20.06.17 10:56:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.