[]

Alan Adı kaydı ve hostingi IsimTescil.NET tarafından yapılmaktadır.

bir tane alan adı var. baktığımda aşağıdaki gibi bir ekran geliyor. bu alan adı isimtescil'e mi ait yoksa başka biri mi almış? gerçi ordan baktığımda bir isim görüyorum da isimtescil'den bağımsız bi kişiye ait olsa niye böyle bişey yazsın sayfada? oradan alınan ve bişey yapılmayan sitelerde default böyle bi sayfa mı basıyor acaba? aslında öğrenmek istediğim isimtescil'den bunu normal fiyatla satın alıp alamaycağım. tabii şu an bir sahibi olduğu için fiyatı da yok o ayrı.

i.hizliresim.com


 
whois.domaintools.com/siteninadi.xxx

bu şekilde domainin nerede olduğunu görebilirsiniz. Registrar'dan domainin hangi firmada olduğunu görürsünüz.
  • blue eyes white dragon  (20.06.17 02:14:54) 
isim tescil'de aratınca da isim, firma filan çıkıyor da böyle biri almışken isim tescil logolu yapım aşamasında filan yazması garip gelmişti de sahibiyle böyle bişey koyabilirsiniz isterseniz, iyi koyun madem gibi bi diyalog sonucu bu sayfa var sanırım. neyse.


  • tepedeki psychedelic adam  (20.06.17 11:00:26) 
adresi park sayfasına yönlendirmişler. Yani bir sahibi var. Boş durmasındasa, domain ekranından park sayfasını seçerseniz, neredeyse bütün hostingler ve domain satıcıları için benzer bir sayfa ile karşılaşırnız.

Bu adres isimtescil'e ait değil. Bununla beraber, isimtescil pek stok domain almıyor diye biliyorum ama isimtescil veya değil, o domain birisi tarafından alındı ise normal fiyatla alman imkansız. Almak istesen bile tuzlu bir fiyatı olacaktır.
  • cursor  (20.06.17 11:14:16 ~ 11:16:13) 
Satın alan kişi hosting firmasının kontrol paneli üzerinden template kullanmış. Hosting firması da kendi reklamı için adını heryere yapıştırmış olay bu.


  • filipis  (20.06.17 12:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.