yerel dizileri ciddi takip edenler var. oturup kari koca kommissar rex filan seyrediyorlar mesela. amerikan ya da ingiliz dizi takipcisi bence daha az, daha dogrusu insanlar 10 diziyi birden takip etmiyor. avusturya ve almanya icin böyle diyebilirim.
got, breaking bad gibi buyuk dizi seyircisi cok, ama arada the blacklist, gotham gibi daha düsük profilli dizileri seyredende hatiri sayili insan var, genelde maksimal 3-4 dizi seyrediyor insanlar, bence nedeni daha sosyal olmalari, dizi seyredecegine geziyorlar.
amerikan futbolu, kayak seyircisi cok bol. bizim futbol muhabbeti ayarinda degil ama siki takipciler var.
unutmadan dizi demisken, tiyatroya, opera, konser gibi aktivitelere gitmeyide daha tercih ediyorlar.
senariste sövme cok aman aman sacma bir son yoksa olmuyor bence, ilginctir benim cevremdeki arkadaslar gothami ve better call saul seviyorlar, bazen gothamda sacmaliklara sinir oluyorlar. diziye endeksli yasayan kimse tanimadim.
0