[]

yarın mahkemem var ama ne yapacağımı bilmiyorum

bi hırsızlık olayı oldu ve hırsız yakalandı. yarın duruşma var. saat 10:30da. ben saat kaçta orada olmalıyım? herhangi bir şey yapmam gerekiyor? ortalama ne kadar sürüyor?




 
15dk önce falan orada ol. mübaşir çağıracak. hakim kimlik tespiti yapıp polise verdiğin ifadeyi okuyacak doğru mu diyecek onu onaylayacaksın. şikayetçi misin diyecek orası sana kalmış. davayı takip etmek istiyor musun diyecek ona da zamanın yoksa hayır diyeceksin bir daha celp gelmeyecek.


  • argent dawn  (19.06.17 21:34:47) 
şikayetçi olsam noluyor? şikayetçi olmasam bırakıyorlar mı elemanı? bisikletimi çalmıştı. alma ihtimalim yok mu?


  • nemo problemo  (19.06.17 21:38:59) 
olmazsan bırakırlar kapanır dosya diye biliyorum. ifadende belirttin mi zararımın karşılanmasını istiyorum gibisinden bir şey?


  • argent dawn  (19.06.17 21:40:39) 
polis ifadesinde öyle bir şey söylemedim diye hatırlıyorum. şikayetçyim bile dememiştim. ifade aldılar. sonra dava açılmış.


  • nemo problemo  (19.06.17 21:44:34) 
benim başıma benzer bir olay geldi. uzlaşmak istiyor musun diye sormuşlardı hayır demiştim ben de. şimdi uğraşıyor çalan. ikinci duruşma görülmüş geçen hafta sen sorunca merak edip baktım da.


  • argent dawn  (19.06.17 21:50:49) 
Zararımın karşılamasını istiyorum şikayetçiyim de.eger bu adam olur da beraat ederse ceza almasını istiyorsan davaya katılma talebim var dersin. Uzlaşma kapsamında muhtemelen bu dosyada, sizin dosyayı da uzlaşmaciya verecektir hakim.


  • cabiday  (19.06.17 21:55:45) 
en iyisi zararımın karşılanmasını isteyeyim. diğer türlü hem yol açmış oluruz bu puştlara hem de bisikleti bi daha almam imkansız olur.


  • nemo problemo  (19.06.17 22:13:53) 
Sikayetci olsan da olmasan da dava devam eder. Sikayete tabi bir suc degil hırsızlık. (Hırsız kullanıp getirdi ise sikayete tabi olur ama)

Cabiday +1- uzlastirmaya gider
  • bu benim teorim  (20.06.17 10:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.