[]

Hugo ve tolga abi selam gönderememe rezilliği

Sahi bunun sebebi neydi? Tolga abi selam göndermemize izin vermezdi.




 
ilk başlarda böyle birşey yoktu. millet bokunu çıkarınca çok vakit kaybı olmaya başladı. herif 15 saniye oyun oynuyor 1 dakika selam göndereceği adamları sayıyor. tabi izin vermez.


  • battal gemalmaz  (19.06.17 21:40:12) 
Benim aklımda da şöyle kalmış: herkes selam gönderemiyor. Gönderemeyenlere haksızlık olmasın falan... biliyorum saçma gibi oldu. Ama aklımda böyle kalmış.


  • apolitikherif  (19.06.17 21:47:53) 
Cok uzun suruyordu selam fasli, tolga abi programi yetistiremiyordu selam gondermekten.

O doneme dair aklimda kalan bir diger ilginc yasak da sermet erkin'in sundugu bando programina cikab cocuklarin tarkan sarkisi soylemesine izin vermiyordu.
  • luchetti  (19.06.17 21:54:15) 
Dünyanın en sacma şeyiydi çünkü selam göndermek, hep merak ederdim insanlar niye selam gonderiyo ki diye. Ki bu yasak olayi da 2005 2006 gibi falan olmalı çünkü 2000 2001 gibi izlediğim zamanlarda yasak yoktu, tahminimce 90larda da yoktur ama o zamanı yaştan dolayi hatirlamiyorum. 2005 vs zamaninda hugoya dergi uzerinden başvuruyodun, başvuru formunda selam vermek istedigin 3 kişiyi yaziyodun hatta


  • nundu  (19.06.17 22:39:36) 
o değil de doksanların teknolojisiyle telefon tuşlarından yön tuşları nasıl bağlantılanıyordu ki?

bu hep kafamı kurcalar

bilgisayar/yazılım mühendisleri bunu da açıklasın hadi
  • kosun lan mevzu var  (19.06.17 22:48:04) 
@kosun

her tusun melodisi/frekansi var. basinca o frekans ile önceden atanan yön tuslarini yonlendiriyor-
  • kurnaz  (19.06.17 23:06:59) 
@kurnaz

telefon baglantısını nasıl sisteme entegre ettiler peki?
  • kosun lan mevzu var  (19.06.17 23:08:02) 
bildigin baglantidaki merkesi telefon gibi dusun sen tusa bastikca o sinyal aliyor senden o sinyali yon tusu olarak tanimliyor.


  • kurnaz  (19.06.17 23:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.