[]

arabanızda evinizde yangın tüpü var mı? kontrol ediyor musunuz?

1. arabanızda evinizde yangın tüpü var mı?

2. varsa kontrol ediyor musunuz son kullanma tarihini falan?

farkındalık anketi...

 
arabada var evde yok
tarihi kontrol ediyorum.

  • basond  (19.06.17 19:31:20) 
arabada var, ediyorum.


  • ada meltemi  (19.06.17 19:52:39) 
arabada var, ediyorum.


  • demirr  (19.06.17 20:40:43) 
arabada var, tarihini kontrol ederim. hatta -tesadüfen ordan geçerken- yolda arabası alev alan birinin aracını söndürmüşlüğüm de vardır.

evde yok.
  • battal gemalmaz  (19.06.17 21:46:03) 
arabada ve iş yerinde var, evde yok. ben kontrol etmiyorum. tüpü aldığım firma zamanı geldiği zaman arayıp getirin yenileyelim diyorlar.


  • c1b2k3  (19.06.17 23:42:08) 
1- var.

2-henüz 2 gün önce ilk defa aldım.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (20.06.17 00:29:39) 
araba zaten yok, evde de yok ama londra ve portekiz'de olanlardan sonra anneme kesinlikle tembihledim, dedim alalım ne olur ne olmaz, şakaya gelecek bir mevzu değil. ev zaten ahşap, kaşla göz arasında gider valla bir uçurum gibi düşeriz gözlerden kimse tutamaz. bende ucundan kıyısından piromani de var açıkçası, daha önce birkaç kez banyoda saçmalarken dumandan fenalaşmışlığım var, lazım yangın tüpü.


  • der meister  (20.06.17 00:41:57) 
arabada var, evde yok, kontrol etmedim, boş bile olabilir arabadaki.

-----------

tsk'da görevliyken kazan dairelerinde ysc'ler kontrol ediliyor mu ve etiketleri var mı diye kontrol ederdim aylık olarak. kontrol edilmemişleri de tüm tugaya ifşa ederdim. aslında kendiminkini de kontrol etmem gerek.

-----------

bu arada ysc'nin iyi seçilmesi lazım. özellikle kapalı alan kullanımı için evinizin metrekare alanını göz önünde bulundurmalısınız ve tabi ki neyi neyle söndüreceğinizi de bilmelisiniz.
  • rain when i die  (20.06.17 00:57:40) 
1- evde de arabada da var
2- evet, elbette.

  • babilbaligi  (20.06.17 11:40:14) 
1- evde de arabada da var ama ikisi de küçük, evdekini büyütmem gerek.
2- skt değil de basınç durumunu kontrol ediyorum. bir tanesi yeşilin dışına çıkmak üzere dolum yapılan yeri yeni öğrendim doldurtcam inşallah.

  • kaichi  (20.06.17 11:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.