[]

video is görüsmesi

carsamba günü yapacagim bu isi. Nelere dikkat etmeliyim? Evde kapiyi pencereyi kapatip düz bir duvarin önünde oturayim diyorum. Kulaklikla daha iyi duyarim diye düsündüm ama garip mi olur acaba kulaklikla is görüsmesi yapmak? Baska nelere dikkat edeyim?




 
yo kulaklıkla garip olmaz, bende görüşmemi kulaklıkla yapmıştım. Üstüne iş görüşmesine gider gibi bir kıyafet seçmeye özen göstermelisin. Evet arkada çok kalabalık birşey olmasa daha iyi olur, ama zaten çoğunlukla sen görüneceksin super önemli değil bencce. Kapı pencere kapat fakat görüşmede de terden ölme sonra. Rahat olmaya bak yani. Başarılar, umarım iyi geçer.


  • kismisolungac  (19.06.17 13:58:31) 
tesekkür ederim @kismisolungac


  • pln  (19.06.17 14:00:58) 
Ben de kulaklıkla yapmıştım, garip bir yanı yok. Üstte gömlek kravat, altta şort vardı. Gürültüyü önlemek adına kapıyı pencereyi kapatmakta fayda var evet.

Bir de evde birileri olacaksa dikkatini dağıtmamaları, saçma sapan anıların olmaması adına onları da tembihle lütfen :)
  • chicha  (19.06.17 14:18:03) 
Defalarca bu şekilde görüşmeye girdim. Aklıma gelen tavsiyeler şu şekilde:
- Görüşme öncesi oturacağın yeri seç ve kamerayı açıp nasıl göründüğüne bak. Arka tarafta gereksiz bir eşyanın olmaması iyi olabilir.
- Özellikle akşam saati ise odanın ışığı etkileyebiliyor. O yüzden ışığa dikkat etmen iyi olabilir.
- İnternet hızını kontrol et ve skype'ın çalıştığından emin ol. Sesim karşı tarafa net ulaşmadığı için telefonla devam etmek zorunda kaldığım görüşmeler oldu.
- İş görüşmesine bağlı olarak kıyafetine dikkat etmen iyi olabilir. Ben genelde tek renkli gömlek giyiyorum.
- Evde hayvan varsa başka bir odaya kapat. Başka insanlar varsa da uyar.

Umarım iyi geçer
  • deli koyun  (19.06.17 15:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.