[]

budapesteye ucak bileti-artar mi azalir mi?

herkese selam!

eylul 1 veya 2'ye ucak bilet alicam. acelesi yok, vizeyle de baglantisi yok bu yuzden gitmeden 1 gun once bile alabilirim.

thyyi zaten eledim. assiri pahali ve ataturkten ucusu. sabihadan gidicem ve su an en uygun pegasusta 400 lira falan. 20kg bagaj haric. o da 2sine. ben esasen 1inde gitmek istiyorum, o da 600.

simdi tabii budapeste icin bu fiyatlar bana cok fahis geldi. yani herhangi bi yer icin de olsa yine fahis. yoksa normal mi? daha da artar mi? yoksa 2.5 ay icinde azalma da gosterir mi? ihtimaller nedir sizce? biraz tavsiye alayim dedim. ona gore ya hemen alicam ya da sabredicem dusmesini bekliycem.

 
Normal fiyatlar, dolar euro artınca min 250 olan yerler bile 400 seviyelerine geldi. Söylediğiniz tarih bayram bu arada, ondan dolayı düşeceğini sanmam.


  • whoosie  (19.06.17 12:47:19) 
ayın 2sine şuanda pegasusta 20kg bagaj dahil 111 dolar. yani 390 tl. bence hemen yapıştır. bileti alırken en düşük fiyatı değil bir üstünü seç. onda 20kg bahaj dahil oluyor.

edti: yalnız sitenin dilini türkçe yapınca yani try cinsinden ödemeye geçince 420 tl oluyor ne hikmetse. sen dolar üzerinden öde :)
  • mr.goodcat  (19.06.17 14:57:06 ~ 14:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.